КОЛЕДЕН ХОРОСКОП: какво да очаква всяка зодия от празниците

жена зима коледа магия
Снимка: Istock

Коледа чука на вратата! Най-хубавото време от годината, в което сякаш всички ставаме по-добри, по-сплотени, по-романтични и целеустремени. Седмиците преди Коледа винаги се усещат като вихрушка от емоции и задачи, но лека-полека започваме да забавяме темпото и се чудим какви ще бъдат празничните дни за нас тази година? Пълен хаос? Магично преживяване? Или пък нещо по средата?

Астролозите имат какво да ни кажат в тази връзка и ни споделят не само какво ще бъде разположението на планетите по време на коледните празници, но и какво може да очаква всяка зодия от тях.

Според астролога Стина Гарбис, доста неща ще се случват в небето на 23,24 и 25 декември и повечето са хубави, слава Богу.

жена зима коледа магия
Снимка: Istock

На 23-ти декември Меркурий ще се премести в Стрелец, където ще продълби ретроградното си движение, давайки ни малко по-хаотична енергия. "И все пак, настроението ни ще бъде радостно и приповдигнато. Меркурий се чувства по-добре в Стрелец, отколкото в Козирог."

Стрелецът е и знак, свързан с пътуванията, което означава, че може да има известния забавяния и закъснения, ако планирате да пътувате по празниците. "Луната също ще се премести в Близнаци на Бъдни вечер, така че това ще ни донесе много добра комуникация с хората около нас."

На 25-ти декември, точно на Коледа, Венера в Скорпион ще направи съединение с Нептун в Риби. Това означава, че ще се чувствате уютно, ще се разбирате чудесно със семейство и приятели и дори може да си споделите дълго пазени тайни.

Ето и какво може да очаква всяка зодия от коледните дни:

КОЛЕДЕН ХОРОСКОП за всяка зодия

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти