Всяка зодия има щастлив ден от седмицата: разбери кой е твоят

Астрологията може лесно да обясни аргументите зад любовта на всички към петък.

Този ден се управлява от Венера, планетата на любовта, удоволствието и творчеството – кой би желал нещо повече? Всъщност всеки ден от седмицата се управлява от една от седемте традиционни планети, така че ако се чудите какъв е вашият щастлив ден въз основа на зодията ви, може да разберете много лесно.

Седмичен хороскоп за 22-28 април

Планетите са изиграли огромна роля в подреждането на календара още в древната елинистическа епоха. Тъй като според някои вярвания в неделя се отбелязва началото на нова седмица, тя се управлява от Слънцето. Понеделник се управлява от Луната, вторник се управлява от Марс и т.н.

►Кои са най-добрите качества на всяка зодия

Астролозите можели да видят седемте традиционни планети с просто око (телескопите все още не били навлезли), така че използването на значението само на тези планети е било всичко, което е можело да се използва като ориентир. Астролозите дори открили начин да проследят движението на Слънцето през знаците, като по този начин осигурили 365-дневния календар – по същия начин, по който проследявали лунните фази всеки месец.

По същество много от системите, които се използват на Земята, се привеждат в съответствие с планетарното движение. Тъй като всеки знак се управлява от една от седемте традиционни планети, вие въплъщавате качествата на тази планета и деня, в който тя управлява, може да бъде използван във ваша полза.

Ето кой е вашият щастлив и късметлийски ден от седмицата според зодията ви:

Кой е щастливият ви ден от седмицата според зодията

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти