Кои са най-полезните храни за теб според зодията ти

3
Снимка: iStock

Съветвате се с небесните тела за всичко - любовния ви живот, приятелствата, финансите, кариерата. Но някога консултирали ли сте се с хороскопа си, преди да напишете списъка си с хранителни стоки?

Точно така, има такова нещо като хранене според вашия астрологичен знак. И докато приготвянето на храна според зодията ви не е предназначено да адресира проблеми със здравето ви (представете си, че това е подчертано с маркер в неонов цвят!), то може да помогне за внасянето на повече хармония във вашата диета, твърдят астролозите Монте Фарбър и Ейми Зернер.

 „Когато става въпрос за хранене, всяка зодия е уникална“, казва Зернер. „Всички имаме различен характери по отношение на храната.“

Така че независимо дали обичате да хапвате бърза храна на крак или сте гурман по душа, това може да има повече общо с астрологичната къща, в която сте родени, отколкото с действителната, в която сте израснали.

Готови ли сте да приведете диетата си в астрологично съответствие? В следващата галерия ще видите съвети за това как да се храните според вашия зодиакален знак.

Кои са най-полезните храни за теб според зодията ти

Прочети още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти