Каква мръсна тайна криеш според зодията

За различните личностни характеристики на зодиакалните знаци има много изписано и казано. Повечето пъти се говори за положителните страни на всеки знак и по-малко за негативните.

Какви обаче са малките „мръсни“ тайни, които всяка зодия си има?

Овен

Снимка: Thinkstock

От 0 до 2 секунди отнема на Овена да избухне за нещо дребно и незначително, и то да избухне така, че хората около него да ги хване страх. Безпардонни и твърдо убедени, че са прави винаги за всичко. Дълбоко в себе си знаят, че бъркат, но никога и за нищо на света не биха си го признали.

Телец

Снимка: Thinkstock

Мъжете са отмъстителни и оперирани от чувство за такт и романтика, а жените са вещомани. Той ще дойде директно при вас и ще каже, че ви иска, а след това може да ви попита за името ви и да каже своето. Тя ще изпълни дома с торби и торбички, кутийки в кутийките и ще трупа предмети до безпаметност, за да е спокойна, че всичко е подредено и притежанията ѝ са наблизо. И мъжете, и жените са чревоугодници и не обичат да харчат излишни пари, като даже може да се каже, че са малко стиснати.

Близнаци

Снимка: Thinkstock

Те не ви слушат. По-точно чуват само това, което искат и после го подхвърлят небрежно в разговор така, че да ви стане неприятно. Често не внимават какво говорят и засягат околните с думите си. Мъжете са болезнени флиртаджии и са готови да ви наговорят куп напудрени приказки, само за да стигнат до леглото ви. Жените са разсеяни, забравят почти в момента, в който са чули или казали нещо и е трудно да бъдат обвързани в сериозна връзка.

Рак

Снимка: Thinkstock

Пълни егоисти. И се хранят лошо – junk food, полуфабрикати и прекалено много захар. Казват, че раците били домошари и обичали домашния уют. По-правилно е да се каже, че раците просто не обичат да излизат никъде, а вкъщи трябва да имат някой, който да се грижи за тях, а те да му мрънкат как не са доволни от нищо. Наблюдавайте ги по-внимателно и ще видите, че животът им минава под мотото „едно напред, две назад“.

Лъв

Снимка: Thinkstock

Тяхната тайна – твърдо са убедени, че превъзхождат всички. Дори и да не показват голямо самочувствие, дори и да изглеждат по-кротки и смирени, те всички до един вярват, че са най-добрите и не получават нужното внимание и похвали. Разбира се, често убежденията им нямат никакво покритие и те парадират с повече, отколкото имат или пък могат, но това е другата им малка тайна.

Дева

Снимка: Thinkstock

Жестоката истина за Девите е, че обичат само себе си. От там насетне хората, с които се заобикалят, трябва просто да отговарят на критериите им, за да са сигурни, че животът им ще бъде подреден и ще се развива така, както искат. Освен това са истински стиснати, особено за излишни неща като подаръци, жестове на внимание и т.н.

Везни

Снимка: Thinkstock

Колкото и да се борят за всеобщата правда, да са жалостиви, милостиви и грижовни, Везните могат да бъдат изключително лоши. Те биха надминали дори пословичния гняв на Скорпиона или Овена, ако се ядосат истински. Не се подлъгвайте по доброто им поведение, искрен поглед и мила усмивка, не искате да имате враг Везна или пък да губите благоразположението им.

Скорпион

Снимка: Thinkstock

Скорпионите са садисти. Факт. Те се опияняват от болката на другия, особено по време на секс. Също така нямат доверие на никого и вътре в себе си вярват, че всички им се присмиват, не ги харесват или пък кроят заговор срещу тях. Постоянно подлагат на изпитание лоялността на близките си, крайно пестеливи на доверие и са убедени, че никой не заслужава на 100% тяхната любов. Изневерите пък ги приемат за спорт – нещо, което им е нужно, за да поддържат добра форма.

Стрелец

Снимка: Thinkstock

Малката мръсна тайна тук е, че няма Стрелец, който да не е изневерявал. Няма. Интересното при тях е, че колкото обичат и обгрижват партньора си, толкова и смятат, че е тяхно изконно право да се влюбят паралелно в някой друг и да изживеят увлечението си истински, без да си развалят хубавата връзка, която вече имат. За тях не е проблем да се нацелуват сутринта с един/една, после да отидат и да обичат друг/а, сякаш живеят в две различни вселени.

Козирог

Снимка: Thinkstock

Абсолютно интересчии. И цицомани. Не биха имали никакви угризения, ако получат висок ръководен пост, без да са квалифицирани за него, но пък им е уреден от роднина. Също така се интересуват повече от това каква заплата взима човекът, с когото сега се запознават и с какво може да им бъде полезен, отколкото това как се казва. Бракът по сметка за тях не е нищо лошо.

Водолей

Снимка: Thinkstock

Пълни въздухари, почти неспособни на сериозни и искрени отношения. Те ще ви кажат, че ви обичат истински и след това ще ви оставят, за да отдадат цялото си внимание на човек, с когото са се запознали вчера. Биха се оженили без да им мигне окото, стига това да не означава, че ще трябва да жертват свободата си, или пък да споделят интимния си свят с друг човек. Точно като самия им знак, всичко при тях се лее, без да се задържа много-много.

Риби

Снимка: Thinkstock

Да изпадат в депресия всъщност е тяхно хоби. Както и да се отдават на алкохол или други упойващи вещества, под влиянието на които ще се чувстват като в свои води. Отделно на това на моменти може да имате чувството, че тази Риба е със сърце от лед, ако изобщо има сърце. А ако си мислите, че можете да впечатлите някой от тази зодия с подарък или сърдечен жест на внимание и той/тя ще подскочи от радост и вълнение, откажете се. С хладна усмивка ще ви кажат „благодаря“ и ще забравят за случката.

Автор: Лилия Огнянова

 

Прочетете още:

 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти

Не просто футбол