Юпитер във Водолей носи мощна положителна енергия и съдбовни промени: какво да очаква всяка зодия

планети космос юпитер
Снимка: Istock

На 19 декември Юпитер, планетата на развитие, растеж, късмет и оптимизъм, официално се премести в иновативния въздушен знак Водолей, където ще остане до 13 май 2021 г.

Тази голяма планетарна промяна е много необходима – всички ние се чувствахме ограничени във възможностите си през изминалата година, докато Юпитер беше в знака на Козирог. Когато Юпитер е в Козирог, астролозите го описват като „падане“ – което означава, че за разлика от Стрелец и Риби, Козирогът не е най-добрият знак, когато става въпрос за преживяване на всичко, което изобилната енергия на Юпитер може да предложи.

Сега, когато Юпитер се премества във Водолей (много по-добра енергия за тази планета!), можете да започнете да усещате положителен растеж и еволюция в областта на живота, която ви вълнува най-много. Водолей е знак, който цели да подчертае това, което ви прави уникални и ви отличава от тълпата. Тази нова енергия ще ви насърчи да излезете от зоната си на комфорт и да обновите живота си, за да сте в пълна хармония с истинската си същност.

Ето какво да очаква всяка зодия от Юпитер във Водолей:

Какво да очаква всяка зодия от Юпитер във Водолей

хороскоп
Снимка: Istock

Прочетете още за предстоящата 2021-ва година:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти