Настъпва кармична Черна Луна: ето какво да очаква всяка зодия

луна
Снимка: Istock

Днес предстои важно астрологично събитие, а именно второ Новолуние за месеца, което се нарича Черна Луна Черната Луна винаги е съдбовно време, през което Вселената щедро разпределя на хората наградите и наказанията, които заслужават. Астролозите го определят мощно съдбовно време.

Всяко Новолуние е време, когато астролозите съветват да се предприемат стъпки към нещата, за които мечтаете, да се стремите към ярки постижения и да се откажете от цялата отрицателна енергия Новолунието е време на нарастваща енергия и нови начала. 

Новолунието е във Везни, което значи, че ще имате мотивацията, от която се нуждаете, за да промените начина си на живот и да направите нещата, за които винаги сте мечтали.

луна
Снимка: Istock

Новолунието е наистина един магически ден за сбъдване на желания! Нашите мисли са енергия, с която можем да постигнем много. Можем да повлияем на много неща, случващи се в живота ни. Има такива, които са предопределени, но има и неща, които могат да бъдат променени от нас, от нашите мисли, от нашите действия. А именно тук се включва силно правото ни на избор, на нашата свободна воля.

Това е особено добро за романтиката, за да можете да намерите истинската си сродна душа или да подсилите брака.

Ето как ще се отрази на всяка зодия това съдбовно Новолуние:

Идва кармична Черна Луна: какво да очаква всяка зодия

Още интересни статии, които да прочетете:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти