Хороскопът за МАЙ: ще имаме мощен импулс за промяна

Хороскопът за МАЙ: ще имаме мощен импулс за промяна
Снимка: netinfo

Йоана Йорданова

Нов месец, нов късмет, нов хороскоп!

Сигурни сме, че повечето от вас се вълнуват от месечния си хороскоп, затова представяме на вашето внимание какво вещаят звездите за месец май 2018 година. 

Вижте какво очаква всяка Edna от 12-те зодии в следващите 31 дни според най-точния хороскоп - този на Edna.bg, изготвен лично от астролога Йоана Йорданова.

Ето и какви предизвикателства предстоят пред 12-те зодии:

Овен

За вас май ще е динамичен месец. Ще бъдете активни при общуването с околните, ще имате възможност да осъществите нови запознанства и постоянно ще се движите напред-назад в желанието да свършите всичко онова, което сте планирали.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Овен през месец май 2018, прочетете ТУК.

Снимка: netinfo

Телец

Май ще е един от ключовите месеци за вас през тази година, тъй като думата „промяна“ все по-често ще се прокрадва в мислите ви, а при някои от вас може да започне да назрява и съвсем реална промяна в някаква сфера от живота – особено при онези, родени през периода 20-22 май.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Телец през месец май 2018, прочетете ТУК

Снимка: netinfo

Близнаци

След неразбориите и предизвикателствата през март и април май ще ви се стори един наистина лек и приятен месец. Най-хубавото, което може да ви се случи, е, че ще усетите желание да си угаждате повече и да си доставяте удоволствия – както за тялото, така и за ума и душата си.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Близнаци през месец май 2018, прочетете ТУК.

Снимка: netinfo

Рак

През първите няколко дни на май все още ще усещате по-трудните астрологични влияния от изминалия месец. Ето защо е нормално, ако отношенията ви с близки и колеги буксуват, а вие самите сте тревожни или разстроени.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Рак през месец май 2018, прочетете ТУК.

Снимка: netinfo

Лъв

През този месец вниманието ви ще бъде заето основно с работа и с професионални изяви. Онези от вас, които сте намерили своето призвание и се чувствате добре на сегашното си работно място, ще имате чудесни предпоставки да блеснете със способностите си и да постигнете набелязаните цели.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Лъв през месец май 2018, прочетете ТУК.

Снимка: netinfo

Дева

През май основните астрологични влияния са встрани от вашия знак, така че едва ли може да очаквате да се случат кой знае какви промени или вълнуващи изненади. И все пак това не значи, че периодът не е добър за вас.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Дева през месец май 2018, прочетете ТУК.

Снимка: netinfo

Везни

През май напрежението, което много от вас имахте в работата или вкъщи, някак от само себе си ще отслабне. Дори да не усетите тази промяна още в самото начало на месеца, имайте търпение – с всеки следващ ден настроението ви ще се подобрява, а положителните преживявания ще стават повече.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Везни през месец май 2018, прочетете ТУК.

Снимка: netinfo

Скорпион

В началото на май мислите ви може да са заети с някакъв проблем, а в душата ви ще бъде по-бурно. Не става въпрос за нещо ново – въпросният проблем вероятно съществува от доста време, но точно в тези дни ще усетите как нещата повече не може да останат каквито са и ще започнете активно да търсите решение.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Скорпион през месец май 2018, прочетете ТУК.

Снимка: netinfo

Стрелец

През май ще бъдете в стихията си, защото нищо няма да успее да охлади вашия ентусиазъм. Каквото и да искате да постигнете, няма да срещате сериозни пречки и всичко ще се случва с лекота.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Стрелец през месец май 2018, прочетете ТУК.

Снимка: netinfo

Козирог

Април не беше лек месец за много от вас, но хубавото е, че през май има шанс да се овладеете и да намерите изход от сложната ситуация, която ви мъчи. Разбира се, при всекиго решението е индивидуално, но, ако има някакво универсално лекарство, то се нарича общуване.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Козирог през месец май 2018, прочетете ТУК.

Снимка: netinfo

Водолей

За вас май ще бъде доста силен и успешен месец. Дори да не го почувствате още в началото, имайте търпение – около средата на периода ще усетите раздвижване по важните за вас проекти.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Водолей през месец май 2018, прочетете ТУК.

Снимка: netinfo

Риби

През този месец ще имате чудесната възможност да погледнете обективно на някои ситуации в живота си – особено на такива, които не ви се нравят и предизвикват у вас душевни терзания. Това се отнася най-вече за онези от вас, които се чувствате безсилни в определени ситуации или като жертви на хората и обстоятелствата.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Риби през месец май 2018, прочетете ТУК.

Снимка: netinfo

Следете нашата рубрика "Хороскопи", която предлага дневен, седмичен, месечен и годишен хороскоп, карти Таро, както и полезни статии за астрология.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти