Годишен Хороскоп 2018: Лъв

Йоана Йорданова

През 2018 година вашият копнеж да блеснете в някаква област и да оберете овациите ще бъде утолен. Как точно ще се случи и в коя област ще е зависи от индивидуалните ви заложби, но така или иначе има голяма вероятност да проявите таланта си и да покажете на света на какво сте способни. Някои ще се похвалите с красивия си дом, други – с постиженията си в работата, трети – с чудесния си брак. Важно е да сте постоянни и да насочвате усилията си към такива области, където най-много ви бива и в които най-силно копнете да се изявите.

Всъщност, липсата на търпение и постоянство е едно от нещата, които би могло да ви попречи, а не трябва – през 2018 ще се наложи да сте по-търпеливи, да следвате мечтите си и дори осъществяването им да се случва по-бавно отколкото ви се иска, да не се отказвате да ги следвате. Направите ли го, има голяма вероятност да успеете, околните да ви оценят и да изпитате истинско удовлетворение от това. Имайте предвид обаче следното: прекалената гордост и стремежът да блеснете за сметка на другите няма да ви доведе до нищо добро.

Старайте се да се изявите, но не забравяйте и хората, които са край вас и допринасят за вашите успехи – така и ръцете, и сърцето ви ще бъдат пълни. А най-добре ще е със своите таланти да допринасяте за благото на повече хора – това би било върхът. През 2018-а вашият най-ценен ресурс ще бъдат контактите ви – така че общувайте с колкото е възможно повече хора и споделяйте идеите си с приятели, които биха могли да подкрепят начинанията ви. Към есента ще усетите прилив на нова енергия. Дори през лятото и ранната есен да сте имали съмнения дали сте добри в нещо, през ноември има голяма вероятност да си върнете оптимизма и се изявите както само вие умеете.

Какво да очакват Лъвовете през 2018-а в кариерата и финансите, любовта и семейството, както и в здравословен план - вижте пълния годишен хороскоп ТУК

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти