Хороскопи
2020

През 2020 г. ще трябва да се приспособите към обстоятелства, които не зависят от вас и налагат да проявявате по-голяма гъвкавост и повече търпение. Изминалата 2019 за много от вас беше година на растеж и възможности за развитие и творчество. Сега, през 2020-а, ще стабилизирате постигнатото, като за това ще се налага да поработите доста, да сте концентрирани и да проявявате постоянство. Това няма да е година, в която ще може да се впускате в големи рискове и да жънете бързи успехи. Това ще е година, в която от вас ще се изисква да полагате усилия, да преодолявате някои трудности – най-вече на работното място, и дори да изпълнявате задачи, които няма да са ви особено приятни. Ако предизвикателствата не ви плашат и малко се смирите, ще успеете да се адаптирате към тях и да извличате положителното от всяка ситуация. Ако обаче започнете да негодувате и да хабите нерви за неща, които са извън ваш контрол, нищо чудно сами да си усложните живота. Много от вас ще установите, че рутината и редът са ваши приятели – благодарение на добрата организация и подреждането на задачите по приоритет ще съумеете да се справите успешно с натоварването. Все пак не прекалявайте – поддържането на баланс между работа и почивка ще е особено необходимо през тази година. За родените през юли 2020-а може да се окаже година на по-сериозни промени – такива, които ще ви изведат в светлината на прожекторите в областта, в която копнеете да блеснете.

Кариера и финанси

През 2020 година ще сте по-натоварени на работното си място. При някои задачите и отговорностите ще бъдат в повече, при други обаче натоварването може да произтича от неразбирателства с колеги, шефове или подчинени. Ако става дума за множество задачи, знайте, че с добра организация бихте могли да се справите, стига, разбира се, да не забравяте, че денонощието е от 24 часа. Ако обаче става дума за стрес, тогава ще трябва да установите дали проблемът не е във вас (например не успявате да намирате общ език с другите) или като цяло не се чувствате добре на съответното работно място и ще е по-добре, ако смените службата. Годината е подходяща за по-сериозни промени в професионален план, особено за родените през юли, но ако искате да стане по-лесно, по-добре действайте докъм средата на май. Ако дотогава не успеете да реализирате по-смелите си и мащабни цели, после ще се наложи да проявявате по-голямо търпение и да се налага във всеки момент да преценявате дали Вселената ви подкрепя или се опитва да ви охлади ентусиазма и ви „подсказва” да изчакате. По-голяма свобода и повече възможности за творчество ще искате през 2020 г. – дали ще постигнете това зависи от вашата воля за промяна, а също и от обстоятелствата.

Любов и взаимоотношения

Както беше през 2019-а, и през 2020 година работата ще излезе на преден план при вас, а любовта може да остане някак встрани. Необвързаните представители на знака ще се концентрирате повече върху собственото си развитие, а обвързаните може дори да пренебрегнете човека до себе си заради служебни ангажименти или защото вниманието ви ще е на друго място. Последното може да създаде някои проблеми във връзката ви, особено ако партньорът/партньорката ви има нужда от по-голяма близост. Както и за всичко друго през тази година, гледайте да поддържате баланса. Изпадането в крайности ще даде отражение – ако не през тази, то през идните години, и после ще трябва да оправяте щетите. Вълнуващи любовни преживявания може да имате в началото на годината – през януари и февруари.

Здраве

Грижете се повече за здравето си през 2020 година. Съобразявайте се с възможностите на организма си и не прекалявайте с работата, защото има риск напрежението да „избие” в тялото. Много е подходящо през тази година да преосмислите някои свои навици и да направите някои промени в начина си на живот, така че да сте по-здрави и в по-добра форма. Вие ще решите какви промени – да се храните здравословно, да се движите повече или да се откажете от вреден навик. Хубавото е, че какъвто и да е бил начинът ви на живот досега, извършените промени ще дават резултати и в бъдеще ще се радвате на жизненост и по-добро здраве. Тялото непрекъснато се обновява и никога не е късно да се погрижите за него. През есента е препоръчително да не се напрягате прекалено и да пестите енергията си. Съществува риск от инциденти и травми заради припряността ви.

Качества на Лъв
  • Елемент Огън
  • Характеристика Неподвижен, мъжки
  • Планета Слънце
  • Благоприятни партньорства Овен, Стрелец
  • Неблагоприятни партньорства Везни, Рак, Скорпион
  • Щастливи числа 10
  • Ден Неделя
  • Сезон Лятото
  • Цвят Ярко червено
  • Камък Диамант, кехлибар, рубин, гранат, яспис

Ох на мама ohnamama.bg

Още от хороскопи


Магическата топка
Попитай Магическата топка
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти