Хороскопи

2023

2023 г. ще бъде в някои отношения по-лека от предходната, защото притеснения, които изпитвахте досега, лека-полека ще се разсеят. Може също да отхвърлите очаквания, които други хора са имали към вас, или казано най-общо – да ви падне товар от плещите. Последни ще го усетят родените в края на знака – 16-22.08., които през първите 4-5 месеца на годината може да срещат повече предизвикателства или да изпитват неувереност. За родените в периода 7-16.08. годината ще бъде изпълнена с по-голяма нестабилност заради по-големите промени, които предстоят и към които ще трябва да се адаптират. Може да изпитвате несигурност по кой път да поемете, да сте изправени пред дилема или да се впуснете в експерименти, които са доста вълнуващи, но не сте сигурни как ще завършат. При всички случаи обаче за вас е полезно да направите някаква промяна в живота си, за да се чувствате по-свободни и да разгърнете способностите по-добре. За всички представители на знака е валидно, че през тази година ще имате на разположение по-голяма подкрепа, която ще подпомогне вашето развитие – личностно, професионално или духовно. Ще имате шанс да се развиете в работата си, да разширите бизнеса си или да придобиете ценен опит – чрез пътувания или обучение. Използвайте положителните влияния, за да намерите подходящите учители, ментори и консултанти, способни да ви помогнат да развиете дейността си, да придобиете нови знания и да представите по-добре себе си и талантите си пред света.

Кариера и финанси

Темата за финансите ще ви занимава през тази година, но това не значи непременно само грижи. Може да направите някаква реорганизация в тази област, да вложите пари в нещо важно за вас, да придобиете ценна собственост или да преоцените труда си, така че да получавате повече. В професионален план ще имате поле за изява, за усъвършенстване и покоряване на по-високи върхове. При родените в периода 7-16.08. обаче трудно може да се постигне стабилност заради новите хоризонти, които тепърва ще се откриват. Ако сте в този интервал, може да смените курса в кариерата или да изберете да работите за себе си. През януари е добре да сте по-предпазливи и по-търпеливи с колеги и партньори, защото така или иначе процесите ще се развиват по-бавно от очакваното. През февруари и март разговорите ще бъдат по-продуктивни, така че заложете на контактите и общуването. През април отново е добре да сте по-предпазливи и да обмисляте действията си, особено ако са свързани с пари. Май е месец на промени за много от вас, но бъдете много внимателни, ако искате да инвестирате средства – има риск да проявите лекомислие и да сбъркате. През юни всичко в работата ще тече по-леко и спокойно - това е благодатен месец за нови начинания и проекти. От края на юли, през август и до към средата на септември ще ви занимават финансови въпроси, но знайте, че този период не е подходящ да правите скъпи покупки или да разхищавате средства. Подходящо е обаче да направите преоценка на труда си, да анализирате по-детайлно какво давате и какво получавате насреща. Октомври е чудесен месец за нещо ново, свързано с обучение, нови контакти, реклама и популяризиране на дейност. Тогава и през ноември може да постигнете разрешение на финансови въпроси, възникнали в предишните месеци.

Любов и взаимоотношения

Тъй като подтикът към промяна и нещо ново ще движи доста от вас през 2023 г., е напълно възможно този импулс да се отрази и на взаимоотношенията ви. Най-уязвими са онези връзки, в които единият от партньорите не се чувства свободен, някой доминира над другия или във връзката има сериозни проблеми, които все повече ще излизат на светло. Какво ще се случи зависи от желанията и волята – вашите и на човека до вас – да се справяте с някои предизвикателства и да сте искрени един с друг. Нова романтична връзка също е възможна – ако се случи, тя ще бъде вълнуваща и интересна, но може и да е с човек, който е доста непостоянен и дори странен за вашите представи. Ключови месеци за връзките ви са юли и август – те обаче не са подходящи за начало на обвързване, а по-скоро за изчистване на недоразумения и изясняване. Може да се появи човек от миналото ви или да изплуват дълбоко стаени чувства. Изчакайте да мине периодът, преди да си правите каквото и да били изводи. През май ще проявите по-войствено поведение и нищо чудно да създадете някой друг трус във връзката си. Малко по-твърдият подход обаче може и да е необходим и дори лечебен – в случаите, когато наистина ви е дошло до гуша и е дошъл моментът да свалите картите на масата.

Здраве

През 2023 г. уязвимо е сърцето, така че при възникнали симптоми си правете необходимите прегледи. В астрологията сърцето е свързано с авторитета и себеизявата, а също и с отдаването на любов, така че ако имате проблеми с този орган, работете по тези теми. Родените в периода 7-16.08. може да имат проблеми с нервната система заради по-силното напрежение. Направете промяна към нещо ново и по-вдъхновяващо – това ще окаже лечебен ефект. Ако сте родени в самото начало на знака – 23-24.07., обърнете внимание на репродуктивна и отделителна система.

Качества на Лъв
  • Елемент Огън
  • Характеристика Неподвижен, мъжки
  • Планета Слънце
  • Благоприятни партньорства Овен, Стрелец
  • Неблагоприятни партньорства Везни, Рак, Скорпион
  • Щастливи числа 10
  • Ден Неделя
  • Сезон Лятото
  • Цвят Ярко червено
  • Камък Диамант, кехлибар, рубин, гранат, яспис

Още от хороскопи


Магическата топка
Попитай Магическата топка
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти