Хороскопи
2021

През 2021 година способността ви да си сътрудничите с хората и да изграждате стабилни партньорства ще е основният фактор за успех във всички начинания. Това няма да е много лесно, тъй като може да трябва да се нагаждате към другите и да правите известни компромиси. Всичко това обаче ще е в името на общото благо – на връзката ви с любимия човек, на семейството или на екипа, от който сте част. Колкото повече мислите за доброто на общността и влагате енергията си там, толкова повече околните ще ви имат доверие, ще се вслушват в думите ви и ще ви следват. Забравете всякакви опити да влияете на близки, колеги и дори на подчинени чрез сила и заповеди – този подход е обречен и заради него ще срещате единствено съпротива. Ако обаче съумявате да намирате общ език с околните и да работите заедно с тях, ще постигате истински успехи. Помагайте колкото се може повече на близки и приятели, за да реализират своите цели – така ще изграждате добри и трайни взаимоотношения, благодарение на които в крайна сметка ще добиете отплата, и то с лихвите. Участвайте в съвместни проекти – така вашите дарби и таланти ще бъдат използвани не само за постигане на лично щастие и благополучие, но и за доброто на други хора. В крайна сметка през тази година имате всички шансове да блеснете и да оберете овациите, стига да преодолеете егото си и да работите наравно с хората около себе си. Родените в интервала 26 юли–4 август ви очаква година на промени – ще тръгнете по нова посока, която ще ви донесе много по-голяма свобода и вълнуващи преживявания.

Кариера и финанси

През 2021 много от вас може да намерите ново призвание. Възможно е да започнете да работите за себе си, а също и да се включите в общественополезна кауза. Ще търсите начини да изразите себе си и да добиете по-голяма свобода на работното си място, което може и да създаде проблеми, в случай че шефът ви е по-властен или не споделя вашите идеи. Ако пък вие сте начело, заложете на комуникацията с подчинените си и се опитайте да гледате през техните очи на случващото се в организацията. Екипната работа и доброто взаимодействие между колегите са предпоставките да се развивате в професионален план и да разгърнете творческите си способности през тази година. През 2021-ва е възможно да имате някои притеснения за пари, но те може да се превърнат в стимул за вас, като ви подтикнат да откривате нови хоризонти за творчество и придобиване на допълнителни доходи. Ако искате новите начинания да са успешни, действайте след 14 януари – тогава условията ще са много благоприятни. През февруари може да имате някои трудности в комуникацията с колеги или делови партньори. Април и май също са подходящи месеци за промени – на кариера, работно място или за стартиране на нови проекти. Летните месеци ще са по-лежерни, така че ще можете да действате спокойно по задачите си или да си почивате повече. От октомври нататък ще усетите раздвижване, което ще ви позволи да постигнете някои свои намерения, които сте си поставили през пролетта, но не сте успели да реализирате.

Любов и взаимоотношения

2021-ва е година за изграждане на стабилни и дългосрочни взаимоотношения, което ще проличи и от събитията в личния ви живот. В случай че с човека до себе си не сте на една вълна, трудно ще се разберете и нищо чудно да решите, че въпросната личност не е за вас. Ако обаче връзката ви има потенциал, тя може да прерасне в съвместно съжителство или брак – годината е благоприятна за това. Нововъзникналите любовни връзки също много бързо може да станат сериозни. Подхождайте отговорно към потребностите на партньора си и се вслушвайте в това, което той/тя иска да ви каже – това ще спомогне за заздравяване на взаимоотношенията ви. На свой ред вие, вместо да изпадате в крайности, също споделяйте, дори когато не сте доволни от нещо. Ако сте разумни и правите някои необходими компромиси, ще преодолявате лесно препятствията, а връзката ще ви осигури стабилност, на която ще можете да се опирате през следващите години.

Здраве

През 2021 година ще е добре да сте по-внимателни и да се отнасяте грижливо към себе си. Не хабете напразно нерви за неща, които са извън ваш контрол, за да не си докарате здравословни проблеми. Напомняйте си, че негативният стрес идва не от самите събития, а от реакцията ви спрямо тях – опитвайте да промените нагласата си и да не действате първосигнално. Предприемайте действия, за да избегнете застоя – творческите занимания и хобитата може да ви бъдат доста полезни в това отношение. Спортувайте, но умерено – прекалено голямото натоварване може да доведе до инциденти и проблеми с опорно-двигателната система. В периода от средата до края на януари бъдете внимателни при шофиране, при работа с електричество, запалими материали или остри предмети.

Качества на Лъв
  • Елемент Огън
  • Характеристика Неподвижен, мъжки
  • Планета Слънце
  • Благоприятни партньорства Овен, Стрелец
  • Неблагоприятни партньорства Везни, Рак, Скорпион
  • Щастливи числа 10
  • Ден Неделя
  • Сезон Лятото
  • Цвят Ярко червено
  • Камък Диамант, кехлибар, рубин, гранат, яспис

Ох на мама ohnamama.bg

Още от хороскопи


Магическата топка
Попитай Магическата топка
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти