Хороскопи
2019

След промените и обратите през изминалите две години, които ви начертаха друга посока на живота и ви откриха нови полета за изява, но и ви донесоха доста стрес, през 2019-а ще може да си отдъхнете и да го давате по-полека. Тежките астрологични влияния през тази година няма да засягат вашия знак, така че дишайте спокойно и насочете енергията си така, че да развивате сътвореното досега. Изключение ще правите само онези, чиито рождена дата е между 23 и 31 юли – в поне една област при вас ще настъпят големи преобразувания. Промените ще бъдат за добро, но може и да ви сварят неподготвени. Повечето представители на знака обаче ще имате чудесната възможност да подобрите условията на живота си, включително и в материален план. Ако имате собствен бизнес, през 2019 г. можете да го разработите или разширите; ако искате да постигнете по-добри резултати там, където се изявявате, пред вас ще се открие възможност да го направите. Настройте съзнанието си към това да търсите начини да живете по-добре и ще установите, че Вселената ще откликва, без да е необходимо да полагате кой знае какви усилия. И все пак не забравяйте, че без труд нищо не става. Ако очаквате признание и успехи, без да се потрудите, ще останете разочаровани. Ако обаче се изявявате там, където сте най-добри, и работите, ще получите истинско удовлетворение. През тази година бихте могли да постигнете много, ако сте старателни и усърдни, а ако сте мързеливи, почти нищо няма да се случи. Така че наистина всичко ще зависи от вас.

Кариера и финанси

За родените в интервала между 23 и 31 юли тази година може да се окаже преломна в професионален план. Промените ще бъдат по посоката на постигане на свобода на действие – ще се стремите към по-голяма самостоятелност и ще ви се иска да разширявате полето си за изява. Не се задоволявайте с познатото и разчупете рутината, особено ако работите дълго време на едно място. Търсете начини да реализирате идеите си: ако това не се случва там, където сте – пробвайте на друго място. Останалите представители на знака ще се радвате на постъпателно развитие, ще надграждате и ще имате финансов растеж. Прекалените амбиции и желанието да изпъкнете може да ви създадат трудности на работното място, така че гледайте да овладявате тези пориви. През януари може да се наложи на работното си място да се адаптирате към обстоятелства, които не зависят от вас. Моментът ще е много подходящ да си поставите дългосрочни цели и да ги следвате през следващите месеци. През март бъдете внимателни, ако ще трябва да влагате пари в нещо по-голямо или да взимате важно финансово решение – има риск да се подлъжете и да сбъркате. По-добре отложете тези свои действия и решения за април – тогава навярно ще направите по-правилна преценка. Май е месецът за добри новини и нови начинания – гледайте напред, към бъдещето, и не се страхувайте да действате, ако интуицията ви подсказва, че сте на прав път. През юни и юли си почивайте повече и, за да натрупате енергия, се придържайте към сигурното. Така през август ще стане възможно да поемете отново с пълна сила напред. Работата, която сте свършили, ще даде добри финансови резултати през септември и по-нататък през есента. Гледайте все пак действате разумно и прагматично, защото има известен риск да решите, че от нещо ще изкарате големи пари, да се ентусиазирате прекалено и после да се разочаровате.

Любов и семейство

Приключенският дух, на който ще сте подвластни през 2019 г., може да повлияе и на любовния ви живот. Възможно е да решите, че имате нужда от тръпка, като само от вас зависи дали ще я търсите настрана, или ще решите да разпалите отново искрата във връзката си. Ако нямате партньор/партньорка, при вас през тази година любовта може да пламне – нещо, което без съмнение ще ви подейства вдъхновяващо и ще ви зареди с положителна енергия. За онези, които сте с подходящия човек и се чувствате щастливи във връзката си, годината е чудесна и обещава стабилизация.

Здраве

През 2019 г. няма тежки астрологични влияния, които да ви въздействат, съответно – да създадат сериозни рискове за здравето ви. Ще бъдете в чудесна физическа форма, а доброто ви настроение ще допринася допълнително за поддържането на отлично здраве. Използвайте този период, за да направите положителни промени в начина си на живот и на хранене, за да сте в синхрон с благоприятните звездни влияния.

Качества на Лъв
  • Елемент Огън
  • Характеристика Неподвижен, мъжки
  • Планета Слънце
  • Благоприятни партньорства Овен, Стрелец
  • Неблагоприятни партньорства Везни, Рак, Скорпион
  • Щастливи числа 10
  • Ден Неделя
  • Сезон Лятото
  • Цвят Ярко червено
  • Камък Диамант, кехлибар, рубин, гранат, яспис

Оферти

Още от хороскопи


Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня
Виж Съвет на деня
Съвет на деня

Авторите

Оферти