Предстоят две огледални дати през февруари 2021: ето как да сбъднете желанията си!

магия
Снимка: Istock

Февруари 2021 г. ще бъде богат на уникални и магични събития! Този месец се очакват не една, а цели две огледални дати. Експерти в областта на нумерологията разкриват какво ще ни донесат тези дни и как се различават един от друг.

Двата огледални дни се смятат за силно енергийни. Ето защо месец февруари се смята за силен и вълшебен месец, който може много да ни помогне. Това, което трябва да направите, е да излезете извън зоната си на комфорт и да бъдете по-смели. 

02.02.2 февруари е първата огледална дата за този месец. Ще бъде чудесен ден за работа, творчески занимания. Това е моментът, в който можете да посветите цялото време на себе си, без да изпитвате угризения.

Този ден е еднакво добър за почивка и работа. Също така на 2 февруари можете да отидете на дълги пътувания, да се включите в дългосрочно планиране. Голям успех очаква работещите в творческата сфера!

Смята се, че по време на управлението на номер 2, паметта на хората, желанието им да научат нещо ново, се изостря. Възможно е на този ден много от нас да развият нови хобита, цели в живота, амбиции и да получат нов прилив на мотивация.

12.02Това е дата, която е огледална на текущата година - 2021г. 12 февруари е ден на голям късмет, който ще следва всички хора без изключение. Това е най-енергийно мощната огледална дата за цялата година, така че не бива да се изненадвате от доброто настроение, повишената производителност и успехите в любовните дела на този ден!

Експертите вярват, че в този ден в живота на много хора ще да се случи нещо много важно и то в положителен аспект. Някои ще получат прозрение, други ще подобрят финансите си, а трети ще избегнат някаква опасност.

В дни като този, всяко малко нещо има значение, така че внимавайте за началото на нещо наистина добро. Възможно е благоприятните събития да бъдат скрити от погледа ви.

Вижте по-долу как да сбъднете желанията си по време на магичните огледални дати:

Как да сбъднете желанията си по време на магичните огледални дати

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти