Днес не ни е ден: два астрологични феномена разпъват небесата

Сатурн
Снимка: iStock

Всички днес ще преживеем един доста особен ден: причината за това е, както можете да се досетите, разположението на някои планети.

От една страна имаме тригон между Слънцето в Близнаци и Сатурн във Водолей. Този транзит носи постижения и признание за положените в миналото усилия . Така че, ако сте работили върху себе си, сега ще усетите как плодовете на труда ви се отплащат. Подходящо време е да започнете проект, който изисква много време и ресурси, стига да се съобразите с другия днешен транзит.

Работните ви отношения, особено с мъже, ще бъдат базирани на баланс и уважение. Оглеждайте се за възможности да получите съдействие от по-възрастните или по-опитните от вас: ще получите ценни напътствия, чиято полза ще усетите в дългосрочен план. Също е добър момент вие самите да предадете знанията си на по-младото поколение, особено когато става въпрос за работна етика. Не забравяйте и за влиянието на Водолей: неконвенционалните методи се отплащат повече от останалите, особено ако позволяват работата да бъде свършена бързо и качествено.

От друга стана, Слънцето образува квадрат (вид транзит) с Нептун в Риби. Ако днес се чувствате отпаднали или неразположени, можете да обвините небесата спокойно този път. Този транзит отслабва жизнената ни енергия, което убива мотивацията и ентусиазма ни за каквото и да било, особено за тежка работа.

Освен че ще сме „алергични“ към работата, ще сме по-податливи и на някои психологически и здравословни проблеми. Ще се чувстваме малко объркани и несигурни и има опасност от недоразумения и някои неловки ситуации.

Избягвайте да бъдете прекалено доверчиви днес, защото е твърде вероятно околните да се възползват от меката ви страна. Като цяло не е добър ден да закрепяте отношения и да взимате решения, които не можете да промените по-късно. Не предприемайте и медицински изследвания, тъй като е твърде вероятно да ви бъде поставена грешна диагноза. Стойте надалеч от всякакви вещества, които влияят на психиката ви, особено алкохол.

Положителното на този транзит е че ще бъдем в пъти по-креативни от обикновено: използвайте въображението си днес, то ще ви отведе към търсените отговори.

Какво да си вземем от днешното планетарно разположение?

Отдайте почит на усилията си до този момент, бъдете всеотдайни, но не се подлагайте на саможертва и творете. Балансът е ключов в този хаотичен ден.

Месечен хороскоп за юни 2022

 

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти