Днес е 24-ти лунен ден: имаме силата да „преобръщаме” планини

луна
Снимка: Istock

Днешният лунен ден започва от 02:28 ч. и продължава до 02:49 ч. на 24 юни.

24-ти лунен ден е активен и изпълнен с енергия. За разлика от предишния, обаче, е лишен от агресия и психическо напрежение. Ден радостен и дори празничен, изпълнен с чиста енергия. Прекрасен период за творчество, за презентации, изложби, концерти.

В днешния ден хората са настроени доброжелателно. Всички се нуждаят от топлина и покой след вчерашното напрежение.

В този ден можете да решите много проблеми, ако предварително добре сте ги анализирали и сте си извадили заключенията. Едно от главните условия за успешното използване на енергията на двадесет и четвърти лунен ден е предварителната подготовка за него. 

Най-вълшебните дни през юни

Идеален период за нови начинания и творчески проекти, но само при условие, че сте си „написали домашното” предварително и сте наясно с точната цел и имате вече план за постигането й. 

Здраве

Днес е много благоприятен ден за здравето. Днес е малко вероятно да имате проблеми с физическото си самочувствие, а ако ви се случат някакви проблеми в тази област, то те ще отминат бързо. Добри са и физическите натоварвания върху всички групи мускули, както и занятията с йога – според вашите предпочитания.

Бизнес

Всичко, с което се захванете в този ден, има шанс да е успешно, с изключение, разбира се на аморалните постъпки. Днес обърнете внимание как ви се удава започнатата работа. Ако нещата вървят трудно, със „скърцане”, по-добре се оттеглете от това. Явно не е настъпил момента за реализацията му.

Според някои традиции, символът на този ден е планината – непоколебима и твърда, при това – устремена нагоре, към небесата. Планината помага от една страна да се свържем със своите здрави основи и, едновременно с това, да постигнем стремежите си.

Ако обобщим с няколко думи препоръките за този ден - важно е да се започват нови дейности, да сме активни физически и творчески. Противопоказна е пасивността (жалко е да се пропилява толкова силен и благоприятен ден!).

Месечен хороскоп за юни 2022

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти