Черната Луна в Скорпион е тук и сбъдва мечти! Ето как ще се отрази на всяка зодия

луна
Снимка: Istock

На 28 октомври настъпва Новолуние в зодиакалното съзвездие Скорпион. Това ще донесе на всеки от нас много положителна енергия. Самото небе казва: промяната идва! То се нарича още Черна Луна, защото е второто Новолуние в рамките на месец октомври.

Новолунието е наистина един магически ден за сбъдване на желания! Нашите мисли са енергия, с която можем да постигнем много. Можем да повлияем на много неща, случващи се в живота ни. Има такива, които са предопределени, но има и неща, които могат да бъдат променени от нас, от нашите мисли, от нашите действия. А именно тук се включва силно правото ни на избор, на нашата свободна воля.

Това Новолуние обаче ще ни накара и да се изправим пред някои неудобни и некомфортни истини. Както винаги, това се случва внезапно и без предупреждение. Но не бързайте да се разстройвате – получената информация може да ви помогне да насочите живота си в съвършено неочаквана нова посока. Така че е най-хубаво е да не се съпротивлявате и да не отричате, а с благодарност да приемете това „послание на небето“.

Вижте ТУК как ще се отрази това мощно Новолуние на всеки знак от зодиака >>>

Човешката природа е такава, че когато преживяваме нещо ново, първата реакция е – шок. Отнесете се  обаче към предстоящите събития по-спокойно: всъщност небето просто иска да ни помогне да видим нещо в съвсем различна светлина. Вероятно, за да можем да промените гледната си точка и да променим живота си към по-добро.

А дори да ви се струва, че получената информация е пълна изненада, това не е напълно вярно. Вътре във вас отдавна „живеят“ подсказки. Просто трябва да ги намерите и да ги разчетете правилно. Ако разшифровате всичко правилно, ще ви се разкрие много важна истина.

Луна новолуние космос планети
Снимка: Istock

Новата Луна винаги носи нещо ново в живота. Получавате чудесна възможност да видите цялостната картина на живота си и да си направите съответните изводи. 

През този период ще има борба за власт над вас. Какво ще победи: страхът или смелостта да погледнете в очите тези неудобни истини и да продължите напред? Ето защо, съберете сили и използвайте получената информация във ваша полза. Ако можете правилно да насочите получената лунна енергия – ще преобърнете планините!

Да, енергията на Новата Луна може да бъде рязка. Но понякога това е необходимо за да се промените. Вярвайте в себе си и не се страхувайте от нищо. Луната ни прави по-силни; тя ни помага да преминем от фазата на неразбирането до фазата на пробуждането.

луна
Снимка: Istock

Новолунието на 28 октомври в зодиакалното съзвездие Скорпион ще ни донесе разбиране за това кои сме и защо сме дошли на тази Земя. Също така ние сме наясно, че нашата съдба е изключително в наши ръце.

Новолунието ни помага да се родим отново. Намерете себе си. Растете и се развивайте още повече. Въпреки че ще задавате въпроси и ще бъдете шокирани от отговорите. Не се тревожете! Всичко е наред – просто животът ви трябва да се промени към по-добро!

Новолунието е чудесна възможност да видите цялостната картина на живота си и да коригирате своя Път. 

Вижте ТУК как ще се отрази това мощно Новолуние на всеки знак от зодиака >>>

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти