Астро прогноза за седмицата: време за неочаквани събития и нови цели

Ако миналата седмица беше спокойна и лежерна от астрологична гледна точка, сега е време да се подготвим за важни събития. Това разказа Вихра в своята седмична прогноза в предаването „На кафе“.

От вчера Меркурий вече е в знака на Водолея. Досега планетата беше в Козирог, което ни прави по-структурирани, отговорни и дисциплинирани. Сега обаче очаквайте нови сили в интелектуален план, като особено успешен може да бъде периода за всички, които се занимават с модерните технологии и открития.

Докато Меркурий е във Водолей, е важно да внимавате какви мисли минават през съзнанието ви, предупреждава Вихра. Възможно е да имате страхотни и креативни прозрения, които не бива да игнорирате.

Периодът е най-благоприятен за въздушните знаци Везни, Водолей, Близнаци, както и за Стрелците и Овните.

До сряда внимавайте с комуникацията и премълчаваните истини, защото Меркурий и Плутон правят съвпад, предполагащ известно напрежение в общуването.

В сряда Венера прави хармоничен аспект с Уран, което засилва интереса ни към нестандартното в отношенията и познанствата. Въпреки това моментът не е удачен за започване на някаква нова връзка.

В четвъртък може да бъдете изненадани от неочаквани събития заради напрегнат аспект на Слънцето с Уран. Обикновено Уран ни подтиква да действаме по-непредвидимо и бързо, с което обаче често ни насочва към нов, по-добър път.

Всички тези астрологични събития ще ви накарат да помислите дали сте се насочили в правилната посока и да определите към какво точно се стремите.

В събота настъпва Новолунието във Водолей – това е времето, в което да посеете желанията си за близкото бъдеще.

Пълната астрологична прогноза на Вихра в „На кафе“ можете да видите във видеото горе. А ако все още не сте прочели какво ви очаква тази седмица според специалния седмичен хороскоп на Edna.bg, вижте галерията:

Седмичен хороскоп за 5-11 февруари

 

Прочетете още: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти