Астро прогноза за седмицата: очакват ни успехи, но не ставайте жертва на оптимизма си

Днес Луната влиза в знака на Везни, където ще остане два дни. Това поставя акцента върху взаимоотношенията и финансите, отбелязва Вихра в астро прогнозата си за предаването „На кафе“.

Освен това планетата на действието Марс днес прави напрегнат аспект с планетата на късмета и щастието Юпитер. В такива моменти имаме голямо желание да действие и прилив на оптимизъм.

луна зодии
Снимка: iStock

Внимавайте обаче, защото има опасност да повярвате в себе си прекалено много и да се нагърбите с повече задачи, отколкото силите ви позволяват.

► Седмичен ТАРО хороскоп за 26 февруари - 3 март: чудесата се случват, когато най-малко ги очакваш

Ако не спазвате баланса в този аспект, може да останете разочаровани.

В сряда е тройният съвпад на Слънце, Меркурий и Сатурн, за който вече ви разказахме:

► Сатурн и Меркурий влизат „в сърцето на Слънцето“: какво ще ви донесе това рядко събитие

На преден план излиза дисциплината и отговорността, Денят е подходящ за делови разговори и започване на ползотворно сътрудничество.

В четвъртък ни очаква благоприятен аспект на Меркурий с Юпитер, а Луната влиза в знака на Скорпиона, което изостря емоциите и интуицията ни.

В петък Слънцето също има чудесен аспект с Юпитер и всичко това ще засили оптимизма ни и позитивното отношение към всички начинания и отношения. Ако сте от хората, които често се подценяват, очаквайте повече смелост и по-високо самочувствие.

В неделя очаквайте предизвикателния аспект между планетата на любовта Венера с Уран – бунтаря на зодиака, който винаги ни кара да очакваме неочакваното.

Бъдете особено внимателни по отношение на връзките и не си правете прибързани заключения, без да сте комуникирали с партньора си.

Пълната астрологична прогноза на Вихра в "На кафе" вижте във видеото горе. А ако още не сте разбрали какво да очаква тази седмциа всяка зодия, вижте нашия специален седмичен хороскоп тук:

Седмичен хороскоп за 1 - 7 април

За още полезнa и любопитна информация, харесайте страницата нa Edna.bg във Facebook ТУК, последвайте ни в Instagram ТУК, намерете ни в TikTok ТУК.

Прочетете още: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти