Седмичен ТАРО хороскоп за 26 февруари - 3 март: чудесата се случват, когато най-малко ги очакваш

таро
Снимка: iStock

Винаги, когато сте объркани относно дадена ситуация и търсите отговори, е добра идея да попитате картите Таро за насоки! Независимо дали твърдо вярвате, че тези карти могат да ви покажат бъдещето или просто обичате този ритуал, вашият Таро хороскоп за седмицата от 26 февруари до 3 март ще ви даде насоките, от които се нуждаете.

Изтеглете Вашата персонална Карта Таро на деня ТУК

Тестето Таро се състои от 78 карти, всяка от които е пълна с безкрайни възможности. Между провокиращите мисли образи на Таро и символиката, свързана с Големите и Малките Аркани, тези карти винаги имат начин да хвърлят светлина върху нещо, което трябва да бъде доведено до вашето съзнание.

Вярвате или не, Таро се използва от хора, които идват от всякакви сфери на живота и следват различни системи от вярвания. Независимо дали виждате Таро като възможност да се свържете с вашите духовни водачи или просто като инструмент за стимулиране на вашата интуиция и вземане на решения, тази форма на гадаене е винаги на ваше разположение.

И тъй като невинаги имате време да извадите тестето, вашият седмичен Таро хороскоп може да бъде бърз източник на информация, когато имате нужда от нея! И помнете, че бъдещето никога не е сигурно, така че мислете за гледането на карти Таро като шанс да разберете нещо от различен ъгъл и да помислите за уникална възможност, която не сте обмисляли преди.

Карта на седмицата

Магьосникът

Докато всеки зодиакален знак получава своя собствена карта Таро, ние също изтеглихме карта, която ще опише цялостната енергия, която влияе върху всички представители на зодиака тази седмица. И за тази седмица тази карта е знак, че сте способни да използвате магията си, защото това е Магьосникът.

Тази карта ни насърчава да разгърнем потенциала си! Магьосникът ни припомня, че целият свят е на една ръка разстояние, защото имаме всичко необходимо, за да получим това, което искаме. Тази седмица сме призовани да приведем в съответствие този мощен източник на вътрешна магия с нашите цели - всичко наистина може да се случи! Търсите нова работа? Опитвате се да създадете романтична връзка? Опитвате се да подобрите паричния си поток? Не се страхувайте да го направите, защото вие сте машина за проявление в момента!

Ако търсите отговори относно вашето минало, настояще и бъдеще, вашият седмичен хороскоп Таро ще ви помогне. Ето какво Вселената иска да знаете за текущата си ситуация, според вашата зодия:

Седмичен ТАРО хороскоп за 26 февруари - 3 март

За още полезнa и любопитна информация, харесайте страницата нa Edna.bg във Facebook ТУК, последвайте ни в Instagram ТУК, намерете ни в TikTok ТУК.

Прочетете също:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти