Тези четири зодии ще блестят в главната роля през август!

четири жени лято
Снимка: iStock

За мнозина самоувереността не винаги е нещо, което е лесно да се въплъти, но преходът на Слънцето към знака, където се чувства у дома си – Лъв, има тенденция да даде на егото ни така необходимия тласък.

Като зодиакален знак, управляван от слънцето, Лъвът има репутацията на смел, драматичен и понякога самовлюбен. В действителност настоящият астрологичен сезон напомня, че винаги трябва да бъдете своя най-голям фен, независимо колко ужасно може да изглежда на останалите.

Докато през този сезон всички ще бъдат доволни от себе си, четири зодии този месец ще блеснат повече от останалите, разказва Elite Daily.

Тъй като Лъвът е фиксираният огнен знак на зодиака, той отговаря за силно ниво на последователност, що се отнася до себеизразяване и автономност, но също топлота и енергия на привързаност. Докато другите постоянни знаци може да не се чувстват толкова комфортно с драматичното поведение, което този сезон може да подчертае, те търсят стабилност, контрол и лидерство по свой собствен начин, особено в дома от наталната им карта, управляван от Лъв.

С течение на сезона на Лъва всеки от тези четири зодиакални знака ще забележи увеличаване на нуждата си да блести в тези области, което прави периода невероятно добър за начинания, които им позволяват да покажат своите способности.

Вижте кои са тези зодии и какво да очакват те през август:

Зодиите, които заблестяват в главната роля през август

 

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти