3 съдбовни причини, заради които е важно да познаваме лунния си знак

луна пълнолуние
Снимка: iStock

Слънцето открадна шоуто през последните години, но историята на луната и в какъв знак е била, когато сме се родили, е от изключително значение!

Слънцето представлява нашето съзнание – това са нещата, които възприемаме, разбираме и идват естествено при нас. Това е мъжка енергия, която е насочена към предприемане на действия и постигане на резултати.

Луната е съвсем различна история – тя символизира женското, тя е непостоянните части на нашата енергия. Луната е нашата чувствителност, емоции.

Луната е свързана с водата и се влияе от приливите и отливите. А както вероятно знаете, човешките тела са направени от вода. Следователно Луната засяга всеки човек на Земята. По-голямата част от планетата е вода, по-голямата част от телата ни са вода – следователно Луната е сериозна работа и си струва да се говори за нея!

Лунният знак може да бъде нашият водач, да ни помага да се ориентираме в жизнените течения, да прегърнем постоянно променящите се настроения и да овладеем нашата сила.

Въпреки че вероятно всички знаем кой е слънчевият ни знак, има три причини, поради които е толкова важно да познаваме и своя лунен знак. Разберете в галерията ни кои са те и как да изчислите своя лунен знак!

Защо е важно да познаваме лунния си знак и как да го изчислим

Прочетете още:

 

 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти