Какъв е урокът, на който Сатурновият ти знак ще те научи

Сатурн планета планети космос астрология
Снимка: iStock

Зарина Главева

Tова, което наричаме зодиакален знак е положението на Слънцето по време на раждането, наричаме го още слънчев знак. И докато той ни казва доста за характера на един човек, ако се ограничим само до него, няма да имаме възможност да се задълбочим.

Позицията на Сатурн в различните знаци и домове на една натална карта ни показва областта от живота, в която се чувстваме най-затруднени. Целта на Сатурн в нашата карта е да определи с какво ограничение трябва да се справим в този живот. Като вид противоположна енергия на чувството за експанзия на Юпитер, Сатурн ограничава или се фокусира повече върху дисциплината и изграждането на структури. Мястото, където се намира Сатурн, може да разкрие някои наши страни, които имат кармичен характер.

Архетипът, който стои зад митологията на Сатурн, започва с Кронос, син на Уран и Гея, който е изобразяван със сърп, защото е свързан с жътвата. Времевите цикли, свързани с прибирането на реколтата, дават на Сатурн репутацията на явление, което се нуждае от търпение по време на дългите цикли на засаждане и прибиране на реколтата.

Готови ли сте да разберете какво означава вашият или на приятел, чиято карта разглеждате в момента? Хванах ви, продължете в галерията.

Урокът, който трябва да научиш от Сатурновия ти знак

 

 

Прочети още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти