Модели, които не спазват диети

Адриана Лима и Ерин Хедъртън
Снимка: Getty/Guliver

Мнозина смятат, че момичетата от подиума правят неистови жертви за красивите си фигури. Това до голяма степен наистина е така.

Но някои от моделите имат странни вкусове и хранителни навици, с които поддържат тялото си без диети, както и фигура - естествен дар от природата.

От световноизвестната компания за бельо "Victoria's Secret" твърдят, че техните "ангели" са от онези, които си позволяват да похапват умерено от всичко, за това сме свикнали да ги виждаме весели и усмихнати.

Манекенките Адриана Лима, Mиранда Кър и Ерин Хедъртън опитват от доста неща, които има в магазина и не се притесняват, че ще развалят начина, по който изглеждат.

Бразилската красавица Адриана например е почитател на кокосово мляко, сладкиши с канела и най-различни сирена. 31-годишният модел признава, че не може да живее и ден без любимите си сирена. Това я прави щастлива жена, цитира БГНЕС.

Американската ѝ колежка от подиума Ерин Хедъртън също обича млечните продукти и споделя, че е луда по козе сирене. Изненадващо, че екзотичната Лима е майка на две деца, но продължава да изглежда ослепително и без да спазва сериозни хранителни ограничения.

Двете споделят, че се чувстват като сензация с пълни колички с продукти в супермаркета.

"Хората ни мислят за феи, но и ние сме хора", каза блондинката Ерин.

Тя разкри и предпочитанията си в облеклото, когато не е по бельо на подиума. Страстта ѝ са цветните щампи, които поддържат женствен имидж.

Адриана пък избира дрехите си според настроението и разбира се не се ограничава при пазаруването на бельо.

Миранда Кър е другият "ангел" на "Victoria's Secret", който поразява с прекрасна фигура, широка усмивка и твърди, че почти не спазва диети.

Преди време тя сподели, че нейната тайна е чисто кокосово масло.

То присъства ежедневно в менюто ѝ, като вместо шоколад или чипс, хапвала по лъжица кокосово масло.

Все пак, няма как да не се отбележи, че всички модели спортуват редовно и упорито. Това е именно "тайната" за поддържането на прекрасните им фигури.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти