Съвети за щастлив брак от известните

Семейство Бекъм са щастливо женени вече 12 години
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Лилия Огнянова

Звездите рядко се радват на щастливи брачни съюзи. Има и легенда, че всяка известна личност е осъдена да я сполети едно от трите проклятия на богатите - да завърши дните си в самота, да банкрутира или да остане без деца.

Много от кино звездите или певците споделят, че им е изключително трудно да имат успешна връзка и че славата често проваля живота им.

Примери в това отношение са много, но има и такива, които успяват да запазят любовта с партньора и браковете им просъществуват с години.

Ето какви са съветите на някои от звездите за успешна връзка и щастлив брак.

Анджелина Джоли има два развода зад гърба си и не веднъж е споделяла, че не желае да стъпва в брак отново. Актрисата обаче има връзка с Брад Пит вече шест години, а той e баща на шестте им деца. Джоли споделя, че са нужни големи усилия, за да се запази романтиката, особено, когато къщата е пълна с деца. Тя разкрива, че с Брад се стараят от време на време да си устройват усамотени вечери на свещи и вино. Освен това не крие, че показват интимността си пред децата. Другият важен съвет на Джоли е отправен към жените - "Когато децата в семейството започнаха да се увеличават, аз изхвърлих всички дънки от гардероба си и реших, че няма да запускам външния си вид! С шест деца е много лесно да забравиш, че си жена."

За никого не е тайна, че Гуинет Полтроу често се оплаква от брака си и даже миналата година беше пред развод. Актрисата обаче реши, че не иска да разваля семейството си и ще положи всички усилия, за да запази брака си. Тя споделя, че никак не е лесно да продължавате да се обичате, след като вече страстта е поутихнала, но с повече старание и желание всичко може да се поправи. Наскоро тя каза, че ще започне да поема по-малки роли в киното, за да има време за двете си деца и съпруга си.

Мадона е споделяла, че Гай Ричи толкова я е впечатлил на първата им среща, че тя се влюбила веднага в него. Двамата се ожениха през 2000 г. и се разведоха осем години по-късно. По време на съвместното им съжителство Мадона казваше, че спи със своето Блекбъри под възглавницата и мислеше, че това е нормално. Оказа се обаче, че прекалено многото професионални ангажименти и честите и дълги раздели не се отразяват добре на брака и водят до развод. Така че от опита на Мадона може да се заключи, че повече внимание един към друг се отразява добре, а в спалнята трябва да сте само двамата и вашата любов.

Стинг е може би мъжът с най-успешен брак и най-щастлива жена. Певецът беше споделил преди години, че двамата със съпругата му Труди правят страхотен секс, даже се появиха слухове, че интимните им ласки траели по 8 часа. Дали това е вярно или не, няма чак такова значение, но Труди е споделяла в различни свои интервюта, че щастливият брак изисква много компромиси, търпение и всеотдайност, и че физическата близост помага, но не е водеща. Стинг и Труди живеят заедно то 1982 г., но се женят десет години по-късно. И до днес двамата се обичат и споделят, че са щастливи.

Сара Джесика Паркър също имаше проблеми в брака си с Матю Бродерик, но разводът им се размина. Звездата от "Сексът и градът" сподели в интервю за Vogue, че ключът към нейния успешен брак е, освен търпението и компромисите, но и мълчанието. "Има далеч по-важни неща, които да обсъждаме и решаваме, отколкото това да разделяме брака си на атоми!"

Бионсе споделя, че за нея бракът е борба, както всичко останало. "Човек трябва да се бори за всичко, което си струва! Трябва да се борим за връзките си, за кариерата си, за това да сме във форма... Всичко е борба, но си заслужава!" Певицата е женена от четири години за рапъра и бизнесмен Джей Зи.

Виктория и Дейвид Бекъм се запознават 1997 г. и две години по-късно сключват брак. Семейното им щастие на няколко пъти беше разклащано от скандалите за изневери на Дейвид. Футболистът окачестви твърденията, че е изневерявал на жена си, като клевети. Каквато и да е истината обаче, Виктория със стиснати зъби преживя всичко и не подаде документи за развод, даже напротив!
След всеки по-голям скандал, тя съобщаваше, че е бременна. В момента семейството има четири деца - три момчета и едно момиченце, а ако трябва да се обобщи рецептата за семейно щастие на госпожа Бекъм, то тя звучи така - обичай мъжа си, не вярвай на клюките, прощавай, бъде всеотдайна майка и никога не занемарявай външния си вид!

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти