Сложните отношения между баща и син

Сложните отношения между баща и син
Снимка: netinfo

Средностатистическият баща дневно отделя едва по 56 минути на сина си, установи изследване на психолози, цитирано от британския в. "Дейли мейл".

При това половината от бащите смятат, че връзката им със сина отслабва заради служебната натовареност и финансовите проблеми, констатират специалистите от компанията "Бандай" (Bandai).

Като цяло бащите намират все по-малко време за децата си. 18% отделят на синовете си не повече от 15 минути. Една трета разчитат на телефонните обаждания, за да поддържат някакъв контакт с детето, а 20% използват за същата цел есемеси.

В същото време 84% от бащите признават, че биха искали по-дълго време да прекарват със синовете си, а 79% биха искали по-здрава връзка с тях.

Всеки трети баща признава, че изпитва силен натиск от работата. 44% смятат, че работата ги изтощава твърде много, за да общуват нормално със синовете си.

Съвместната игра, спортът, ходене на кино и четенето са сред дейностите, които психолозите препоръчват на бащите, за да се радват на пълноценно общуване с децата си.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти