Кариерата или семейството

Кариерата или семейството
Снимка: Getty/Images

Джулия Робъртс сподели, че не е далеч от идеята да спре да работи, за да може да прекарва повече време с децата си.

Актрисата признава, че постоянно трябва да убеждава себе си да приема роли, защото мрази да е далеч от трите си деца.

Звездата от "Хубава жена", омъжена за оператора Даниел Модър, признава, че ѝ е било трудно да остави близнаците си Хейзъл и Финеъс, за да се върне на работа през 2004 г.

Първите ѝ опити да бъде майка и работеща жена не са толкова успешни.

Джулия разказва:

"Първият път, когато се отделих от Фин и Хейзъл в името на работата, беше за да участвам в пиесата "Три дни дъжд на Бродуей". Бях ангажирана в продължение на четири месеца.

Тогава децата бяха на година и половина и в театъра имаше едно местенце, където те да могат да си играят, а синът на Пол Ръд беше по-малък от тях. Изглеждаше перфектно, аз да съм на работа, докато те спят и нищо в живота ни няма да се промени".

Джулия признава как е почувствала, че си е заслужила правото да прекарва време със своите деца, защото е работила без да спира толкова дълго.

Носителката на "Оскар" заявява:

"Работих 18 години, родих Хейзъл и Фин преди почти девет години. Почувствах, че съм заслужила това време у дома си, в моят кухня и по цял ден в леглото с тези две малки човечета. Усещах, че това е подарък от мен за мен.

Имах късмета да работя много и усърдно, бях посветена на това, затова когато родих децата си, почувствах, че имам право на почивка."

Нещата не стават по-лесни, когато близнаците порастват. 

Джулия ражда сина си Хенри през 2007 г. - три години след близнаците. След появата на бял свят на третото ѝ дете, тя почти отказва ролята във филма "Август: Графство Осейдж", защото "я заболяло сърцето" при мисълта да остави трите си деца.

"Август: Графство Осейжд" беше първият път, когато оставих семейството си, за да отида на работа.

Почти се отказах, защото ме заболя сърцето при мисълта за това. Никога не съм била далеч от семейството си" разказва актрисата. 

Към днешна дата Робъртс подбира внимателно ролите си в киното и не крие, че вече ѝ е приоритет семейството, а не кариерата.

Анджелина Джоли е друга холивудска майка, която споделя намерението си да се откаже от киното в името на децата. Тя бе споделила преди време, че има план постепенно да намали участията си в киното, докато ги сведе до минимум и се оттегли от сцената, за да се посвети изцяло на децата и партньора си.

Последният филм с нейно участие е "Господарка за злото" и ще можем да го видим през пролетта на 2014 г.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти