Подробности за най-новия филм с Анджелина Джоли

Кадър от продукцията "Господарка на злото", където 38-годишната актриса Анджелина Джоли се превъплъщава в образа на феята орисница Злодеида
Снимка: forumfilm.bg

Първият трейлър на приказното фентъзи "Господарка на злото" подклажда все по-силния интерес към филма с участието на Анджелина Джоли. С пищна, мрачна и оригинална визия и грим, трейлърът разкрива тайнствения свят на Злодеида - феята орисница от емблематичната класическа анимация на Disney "Спящата красавица".

С дълбок, плътен глас и страховита корона с рога Злодеида пристъпва от сянката на тайнствената и неприветлива гора, за да ни прикани на вълнуващо киноприключение през пролетта на 2014 г.

Заедно с Анджелина Джоли в "Господарка на злото" участва и 5-годишната ѝ биологична дъщеря Вивиан, която виждаме в първите кадри на трейлъра, тичайки сред цветя и пеперуди като малката Аврора.

Някога красива и невинна млада жена с прекрасни черни крила, Злодеида е водела идиличен живот в мирно горско кралство до деня, в който армия човеци нахлува и заплашва благоденствието на страната ѝ. Изправяйки се в яростна защита на земите си, тя става жертва на безмилостно предателство, което започва да сковава нейното чисто сърце в камък. Решена да си отмъсти, Злодеида се впуска в епична битка с краля на човеците и проклина новородената му дъщеря Аврора. Детето расте и Злодеида разбира, че всъщност то държи ключа към мира в кралството, а също и към истинското щастие за самата нея.

В ролята на порасналата принцеса Аврора ще видим по-малката сестра на Дакота Фанинг Ел Фанинг, позната ни от филми като "Странният случай с Бенджамин Бътън" и "Супер 8".

"Господарката на злото" е режисьорски дебют на доказалия се като дизайнер на продукцията и експерт по визуалните ефекти Робърт Стромбърг, който е работил по "Аватар", "Алиса в страната на чудесата", "Оз: Великият и могъщият", "2012", "Игрите на глада" и "Животът на Пи".

Сценарият на лентата пък е дело на Линда Улвъртън, чиито най-известни филми са "Красавицата и звярът", "Цар Лъв" и "Алиса в страната на чудесата".

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти