Най-известните майки в света проговарят за смисъла да имаш дете

Най-известните майки в света проговарят за смисъла да имаш дете
Снимка: Getty

Всяка жена, която е станала майка, ще отговори по различен начин на въпроса: “Как майчинството промени живота ви?” Общото между всички ще бъде, че със сигурност по темата може да се говори с часове и неизбежно в очите на майката ще се появи сълза от радост.

Няма значение коя и чия точно е тази майка, с какво се занимава, какъв е бил животът й до този момент. Всяка майка има какво да каже по темата, дори и тези, които са част от света на богатите и известните.

Не бива да забравяме, че те са хора, точно като всички нас и понякога споделят мислите си за най-голямото чудо на живота. Ето какво казват холивудските мами за радостта да имаш дете.

Анджелина Джоли

“Аз и Брад имаме план: искаме да възпитаме у децата си колкото се може повече добродетели, докато все още се уповават на мнението ни. За щастие все още имаме няколко години за тази цел. Междувременно, не спирам да се наслаждавам на това, че всеки ден преживяват нови емоции и учат нови неща. Радвам се, че все още могат да бъдат откровени за всичко, което се случва в живота им. Любимото ми време от деня е вечерта, когато всички вечеряме заедно, а след това чета приказки на децата. Като всички останали майки съм.

 

“For me, this is the moment, where finally my life is kind of in line, and I feel I'm finally where I should be.” – Angelina Jolie

Снимка, публикувана от Angelina Jolie (@angelinajolieofficial) на

Джулиян Мур

“Чувствам се благословена от момента, в който децата ми се появиха на бял свят. Имам деца! Да! След появата им най-сетне се почувствах центрирана. Децата ме направиха търпелива, чаках първите им стъпки, първата им дума. Хората казват, че е изтощително, но не е така. Просто времето забавя своя ход. Родителите ни са ни научили как да се справяме с трудностите, но не и с щастието. Ето защо много хора не могат да го разпознаят, когато е пред очите им. Радвам се, че аз мога!” 

Дженифър Лопес

“След като децата ми се родиха, преместих себе си по-ниско в скалата с приоритетите. Сега те са моя номер едно. Те ми дадоха нова посока и заради тях най-накрая помъдрях. Преди това живеех сякаш очаквах, че има друг живот след смъртта. Те ми показаха кое е истинско и важно и кое не. Няма по-голяма любов от тази между една майка и нейните деца.”

 

HAPPY MOTHERS DAY TO ALL THE AMAZING MOMS OUT THERE!! #love #familia

Снимка, публикувана от Jennifer Lopez (@jlo) на

Джулия Робъртс

“Няма значение какво казват докторите, според мен е по-добре една жена да роди колкото се може по-късно. Така приемаш децата си не са огромна отговорност или рязка промяна, а като награда. Чувствах се така сякаш съм спечелила голяма награда, олимпийски медал или Оскар. Животът ми забави темпото си, но стана по-богат. Децата ми са моята награда след 18 години на усилен труд.”

 

⌛️👶🏼👶🏼💗

Снимка, публикувана от Julia Roberts ️️ (@juliarobertsoriginal) на

Пенелопе Круз

“В момента, в който детето ти се роди, всичко се променя. Започваш да гледаш по различен начин на света и живота. Изпитваш страшно много любов, в душата ти се случва малка революция. Променяш се за част от секундата. Природата ти дава 9 месеца, за да се подготвиш, но нищо не може да те подготви за момента, в който виждаш онова малко личице, което променя всичко.”

 

#viceroy #penelopecruzcollection @nicobustos #nuevacolección @viceroyoficial #pulserasolidariaviceroy

Снимка, публикувана от Penélope Cruz (@penelopecruzoficial) на

Рийз Уидърспуун

Хората ме питат защо не играя роли на слаби жени, а аз им отговарям, че не познавам нито една слаба и безпомощна жена. Всички ние трябва да бъдем силни, защото животът не е песен. Родих дъщеря си Ава, когато бях на 22 и тогава усетих колко силна трябва да бъда. Исках да бъда някоя за това дете и не спирах да се боря.”

 

Me and my girl💙ready for #HotPursuit premiere! @avaphillippe

Снимка, публикувана от Reese Witherspoon (@reesewitherspoon) на

Прочетете още:

Кой ражда умни деца

На лицето ни пише колко деца искаме

"Скъпи, провалих децата"

Как да прекараме повече пълноценно и забавно време с децата

Не живейте вместо децата си, научете ги как да го правят сами

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти