Бременна и на пилон

Бременна и на пилон
Снимка: netinfo

Наскоро ви писахме за модела Шонтел Дънкан, която в края на бременността си изглежда по-добре, отколкото повечето не-бременни жени.

Разбира се, снимките ѝ породиха редица въпроси, основно въртящи се около това дали наистина е редно, нужно и здравословно бъдещите майки да са толкова спортуващи.

Сега нов случай изненада света – бременна танцьорка на пилон.

Джил Маклийн е на 36 години, с голямо коремче, което обаче смело върти около пилона, вдига краката си във въздуха, носи умопомрачително високи токчета и изобщо не се притеснява от това.

Тя споделя:

"Обожавах периода, в който бях бременна (в по-голямата му част), но и никога не съм се чувствала толкова непривлекателна, колкото в последните месеци.

Затова обувах високите си токчета, пусках си някоя хубава песен и танцувах... Само за да се почувствам сексапилна отново!"

Call the pole-ice! Splits at 8 months pregnant!

A photo posted by cleothehurricane (@cleothehurricane) on

Така тя започнала да записва кратки видеа, които публикува в профила си в Инстаграм + снимки по оскъдно бельо и голямо коремче.

Според някои Джил е вдъхновяваща и доказва, че бременните жени могат да правят всичко, което поискат, но според други поведението ѝ е потресаващо. Вашето мнение какво е?

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти