Рафи победи в шоуто "Като две капки вода"

С образа си на Лучано Павароти - Рафи успя да спечели финала на шоуто "Като две капки вода"
Снимка: Нова телевизия

Рафи Бохосян е големият победител в първия сезон на българския вариант на шоуто "Като две капки вода". 20-годишният бургазлия, който спечели първото издание на българския "X Factor" ("Екс Фактор"), вече е победител и в първото издание на "Като две капки вода". Миналата вечер (5 юни), след общо 12 седмици на трудни трансформации в различни роли, той успя да завоюва победата и да получи ключовете на чисто нов автомобил. Не автомобилът обаче е голямата награда на Рафи и останалите седем участника. Миналата вечер те споделиха, че "Като две капки вода" е предаването, в което са се забавлявали всички заедно и което ще остави невероятен спомен у всеки един от тях.

Тази сутрин Рафи беше на гости в предаването "На кафе", където сподели първите си емоции от победата. "Гъмов ми каза, че ще е първият, който ще ме пребие, ако спра да пея", сподели той с Гала, а тя се присъедини към него. Всички тези шеговити заплахи за побой над победителя заваляха, след като стана ясно, че Рафи иска да заминава в Англия и да учи икономика. "Той трябва да е на голяма сцена и да пее денонощно", пък беше лаконичният коментар на Хилда Казасян, веднага след големия финал на сцената на "Като две капки вода".

Именно на нея Рафи сбъдна и детската си мечта - да се превъплъти в образите на едни от най-големите музикални звезди. От всички 12 роли, които представи, Лучано Павароти се оказа този, който му донесе победата. Арията "Nessun Dorma", изпълнена перфектно от Рафи, го подреди само няколко процента пред Милица, която остана на второ място. Фурията с невероятен глас и неповторимо чувство за хумор отново показа своя професионализъм за изпълнението си на Бионсе. Макар да не спечели на финала, тя обеща да си купи суджук и да ходи често на гости на Маги Халваджиян. Хилда също й обеща подарък - да й даде своята кола, ако не успее да спечели първото място. Нейната специална награда, реверанс от Маги, е да бъде гост-жури в следващия сезон на шоуто.

Трети според вота на зрителите остана Станимир Гъмов, който изпълни вечния хит "New York" на Франк Синатра, а Хилда му благодари за невероятния подарък. Албена Михова избра за финалното си участие песента на Пинк "So What". Тя се появи на сцената на АТВ, возена от Рачков. С изключително силно присъствие и енергия, актрисата завоюва признанието "Мис Хамелеон", дадено й за всички сложни роли, в които тя успя да влезе.

Останалите специални награди бяха раздадени от любимия тандем водещи - Зуека и Рачков. Диана Любенова стана "Мис Еволюция", Стефан Рядков получи приз за най-добра трансформация. Двамата видяхме за последно като Катя и Здравко от "Ритон" с техния хит "Джалма".

Алекс Кожухаров спечели "Мистър Хамелеон", а неговата половинка от снощния им дует като Джон Траволта и Оливия Нютън-Джон - Мария Игнатова грабна приза "Мис Бленда".

Заслужено Милица Гладнишка завоюва "Мис Усмивка", Гъмов - "Мистър Атракция", а победителят Рафи - най-добро сценично поведение за ролята му на Роби Уилямс.

Журито също бе отличено - Хилда грабна приза за "Най-мил коментар", Любен Дилов-син - "Най-критичен коментар", а Маги Халваджиян - "Най-емоционален коментар".

Зуека заслужено получи тава с целувки и званието "Мистър Целувка" заради това, че непрекъснато целуваше участниците в шоуто, а Рачков бе избран за "Мистър Ластик" за неповторимите си танцови умения.

До ранни зори целият екип на предаването празнува като голямо семейство, а всеки от 8-те участници изпя на купона своя песен от шоуто, с която благодари на всеки един, който беше част от "Като две капки вода".

Какво се случи в шоуто през изминалите 12 седмици?
За последните три месеца участниците в "Като две капки вода" "доведоха" в България над 80 световни звезди. Благодарение на тях Мадона срещна Веселин Маринов, Ицо Хазарта пя на една сцена с Филип Киркоров, а Димитър Рачков целуна Гуен Стефани. Доказаха, че не всяко шоу е състезание, но всяко шоу е преди всичко забавление. Стоически изтърпяха близо 2000 часа репетиции и прекараха над 450 часа на гримьорския стол. Някои се простиха с косите си, а други не знаеха кои са в продължение на три месеца. За техните незабравими превъплъщения бяха изразходвани над 125 кг гипс, близо 150 перуки, бради, мустаци, тупета и екстеншъни, 2 кг боя за аерограф - за смяна на цвета на кожата. В историята на шоуто останаха над 700 костюма, 50 чифта лещи, над 100 трансферни татуировки и над 650 броя детайли от силикон и фоам латекс.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти