Какво не знаем за Олимпийците на "VIP Brother 2013"

Станка Златева е носителка на пет световни и пет европейски титли, а освен това има и два сребърни олимпийски медала
Снимка: Нова телевизия

Oбщото между тях е, че са всеобщи любимци, които прославиха България, както и това, че съвсем скоро се оказаха рамо до рамо в Номинациите на "VIP Brother 2013". Зрителите на Нова ТВ обаче решиха Станка Златева и Тервел Пулев, едни от най-популярните участници в риалитито тази година, да останат в Къщата.

С какви чувства са прекрачили прага на "VIP Brother 2013" Станка и Тервел,  какви са техните скрити таланти, хобита и мечти, ексклузивно разбра Edna.bg.

Станка търси силни усещания
Усмихнатата Станка Златева е известна с това, че харесва динамиката. Близки до шампионката по борба споделят, че за самата нея влизането ѝ във "VIP Brother 2013" е едно от най-лудите неща, които е правила. Въпреки че определя участието си в риалити формата като нещо страшно и несигурно, Станка е любител на силните усещания – летяла е с парапланер и иска да опита отново. Едно от предизвикателствата, които Златева си е пожелала преди участието в предаването, е възможността да научи английски и да готви. Вероятно "BIG Brother" е сбъднал донякъде желанията на националната гордост, след като тя имаше възможност да живее под един покрив с американеца Джаред и кулинари като Ваня Червенкова и Мира Радева.

Харесва музиката
Когато говори за свободното си време в шоуто, от екрана Станка казва, че почти не разполага с такова. Времето извън спорта минава в други забавни неща, свързани с практикуване на различни хобита, повечето от които не могат да се асоциират с борбата. Близки до шампионката разкриват пред Еdna.bg неосъщественото ѝ хоби, което се оказва музиката. Малцина знаят, че Златева мечтае да свири на инструмент, а преди да влезе в шоуто Станка се надявала, че Къщата ще бъде едно подходящо място, в което да се научи да свири на синтезатор.

Тервел иска да учи
Към изучаването на чуждите езици се насочва и олимпийският медалист Тервел Пулев. Точно преди да влезе в шоуто боксьорът споделя, че се надявал във "VIP Brother" най-накрая да му остане време за това начинание. Оказва се, че по отношение на мечтите, той е по-смел даже и от Станка: "Искам да се науча да управлявам самолет или най-малкото болид на Формула 1!". В обкръжението си Тервел е известен със спонтанните решения и интереса към екстремни спортове. Като най-забавна случка от импровизациите, в които се озовава, Тервел определя едно свое пътуване до морето и обратно, само за едно къпане.

Батман или Човека паяк?
Боксът играе ролята не само на професия и призвание, но и на основно хоби в свободното му време. "Като малък мечтаех да стана Батман или Човека паяк!" споделя Тервел пред близки приятели. Той донякъде сбъдва своята мечта, като днес е един от известните спортисти на България. Дали Станка Златева и Тервел Пулев ще бъдат номинирани отново и какви изненади ги очакват в Kъщата на "VIP Brother 2013", предстои да разберем.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти