Кои са най-трудно достъпните дами?

Кои са най-трудно достъпните дами?
Снимка: Thinkstock

Французойките се славят не само като изтънчени и шикозни, но и като най-трудно достъпните дами в Европа за мъжете, които си търсят половинка онлайн.

Сайтът Badoo.com осъществил изследване и статистици измерили доколко жените в цял свят откликват на настъплението на мъжете.

Те извлекли данни от 147 милиона онлайн разговора в сайта в 180 страни. Установено било, че французойките са най-трудни в Европа за започване на онлайн разговор, следвани от британките и германките.

Чехкините са европейките, които най-лесно откликват на мъжкото внимание, следвани от холандките и швейцарките.

"Френските жени се радват на голямо внимание от страна на мъжете в Badoo", казва Луиз Томпсън, директор на пиар отдела на сайта за флирт, запознанства и онлайн разговори.

"Те могат да избират кога да отговарят, така че френските мъже трябва да усъвършенстват ухажорските си умения", допълва тя.

Мъжете все още са по-склонни от жените да направят първата крачка за започване на онлайн разговор с представителка на противоположния пол.

Статистиците на Badoo измерили женския отклик на мъжкото внимание не само в Европа, но и в цял свят. Жените в Перу се оказали най-придирчиви в света, когато трябвало да отговорят на мъже в интернет.

Страни от Южна Америка заемат първите три места в топ пет на класацията на сайта сред 100 страни, като Еквадор и Венецуела са съответно четвърто и пето място.

Освен че анализирал отделни страни, Badoo разделил света на девет големи области.

Въпреки сдържаността на французойките данните показали, че европейските жени като цяло са най-склонни да говорят с мъже в интернет, а дамите от Близкия Изток са най-дистанцирани. 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти