Плодовете издават какви сме по характер

Плодовете издават какви сме по характер
Снимка: Thinkstock

Наклонностите в леглото могат да си проличат от храната, която ядем. Това твърдят специалисти, цитирани от БГНЕС.

Те откриха, че любимият плод издава доста интересни неща.

Легенда разказва как в Средновековието мъжете подлагали бъдещите си съпруги на "плодов тест".

Пред момичето се слагала тава с разнообразни плодове, но тя трябвало да избере само един.

Смятало се, че по изборът ѝ проличава какъв ще бъде сексуалния им живот занапред.

Вдъхновени от тази история, американски учени направиха експеримент и изготвиха списък с плодовете, които говорят за най-добри качества под завивките.

Ананас
Жените любителки на този плод са моногамни и държат на партньора си. Не мислете, че любовният живот с тези "корави дами" ще бъде скучен, защото те крият много изненади. Такива жени имат силна положителна енергия, която привлича мъжете, но в същото време са склонни да останат загадка за тях за много дълго време.

Банани
Жените, които харесват този плод имат уязвима и лесно ранима душа. Те винаги са заобиколени от много мъже, защото са очарователни, но и прекалено критични към себе си. Мъжете не трябва да изтъкват техните недостатъци или рискуват да се превърнат в най-лошия им враг.

Праскови
Сложен характер, който е доста труден за разбиране. Тези жени мечтаят за интересен живот. Винаги са открити към секс експерименти, но само с верен партньор, който е спечелил доверието им. Така че преди да убедите такива жени да скочат в леглото ви, трябва усилена работа, за да се докажете.

Ябълки
Жени с твърди и силни характери, но и консервативни понякога. Те не се отличават с кой знае какво от всяка друга жена, но са верни на половинката си.

Круши
Любителките на този плод обичат да са в центъра на вниманието. За това, ако се окажете с такава жена в леглото, ще е необходимо доста да я поглезите.

Грозде
Това са онази категория жени, които не търпят да са само с един партньор. Те търсят винаги забавата и рядко си лягат сами. Основното изискване на тези жени към партньора е да има чувство за хумор и весел характер, с който да я привлекат. 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти