Тази година можеш да отслабнеш, докато ядеш сладолед!

Платена публикация

Месец май настъпи и вече е пролет. Всички са в позитивно настроение, намират повече време за разходки в парка и развлечения на открито.

Вече е топло, очакваме лятото с нетърпение и мислено започваме да се пренасяме на плажа и морето. Но за съжаление това е и сезонът, в който осъзнаваме греховете, които сме извършили спрямо здравословния си хранителен режим през студената зима. Започваме активно да подбираме диети и спорт, които са подходящи за нас.

Проблемът е, че това е и времето, в което мислите за сладолед започват да ни преследват навсякъде... Не се ядосвай! Вече има как да се храниш здравословно, диетично, но същевременно с това и да Ядеш Сладолед!

Говорим за Лимитирания Нутрибулет Силвър и Машината за сладолед на Делимано!

В момента имаш възможност да ги вземеш в комплект на специална пакетна цена от 220 лв.! Ако закупиш продуктите поотделно, цената е 300 лв.

Нутрибулет е достатъчно мощен, за да извлече всички ценни вещества от храната, която консумираш. Извлича полезните витамини и минерали, смила ги до клетъчно ниво и храната става по-лесно усвоима за организма.

Само за секунди получаваш вкусна и здравословна Нутрибомба или микс за твоя любим домашен десерт, а с машината за сладолед на Делимано, ще приготвяш здравословни и вкусни десерти без да се чувстваш гузно, че си похапваш сладко.

В комплекта е включена и луксозна книжки с рецепти, която да ти помогне да развиеш кулинарното си въображение.

Сега ще споделим с теб няколко рецепти за домашно приготвени здравословни десерти от 100% натурални продукти, без оцветители, консерванти или добавена захар!

Сладолед от боровинки

Продукти:
1 купа сини боровинки
1 чаена лъжичка лимов сок
1 лъжица мед

Боровинките са силни антиоксиданти, което прави този сладолед освен диетичен и много здравословен. Добави всички продукти в чаша на Нутрибулет хранителен екстрактор и го включи за 15 секунди. За това време ще получиш хомогенна смес, която да превърнеш във вкусен сладолед в машината за сладолед на Делимано. Наслади се!

Сладолед Прасковена наслада

Продукти:

2 праскови
1 чаша кисело мляко
2 супени лъжици мед

Екстрактвай първо прасковите, а след това отделно киселото мляко и меда. Накрая смеси едновременно до получаването на хомогенна смес. Използвай машината за сладолед на Делимано и сервирай в купички или чашки, чиито гърла предварително може да потопиш в течен шоколад.

Малиново сорбе

Продукти:
1 купичка малини
1 чаша кисело мляко
2 супени лъжици мед

Подходящо е да го сервираш на своите гости след вечеря или да го приготвиш за себе си в някой неделен следобед. Вземи узрели малини с наситен цвят и ги постави заедно с другите продукти в чаша на Нутрибулет за 15 секунди. След това премести, получената хомогенна смес в машината за сладолед на Делимано, за да приготвиш своето вкусно сорбе.

Бананов сладолед с фъстъчено масло

Продукти:

2 замразени банана
2 супени лъжици фъстъчено масло

Тази рецепта е за дните, в които решиш да си позволиш малко повече калории.

Нарежи замразените банани и постави в чашата на Нутрибулет заедно с фастъченото масло. Екстрактвай до получаването на гладка и кремообразна смес. Добави сместа в машината за сладолед и само след броени минути твоят сладолед ще бъде готов да му се насладиш!

Ако решиш можеш да си направиш топинг в Нутрибулет с острието за сухо смилане. Използвай сурови ядки.

Сорбе от манго

Мангото улеснява храносмилането, намалява риска от сърдечни заболявания и предпазва от развитието на рак. Джинджифилът също помага за по-добро храносмилане.

Можете да приготвите сорбето със замразени ягоди, сини боровинки, ананас.

Продукти:

1 чаша замразено манго
1, 3 см. корен джинджифил
1 супена лъжица кленов сироп
¾ чаша кокосова вода

Прибавете в чаша на Нутрибулет хранителен екстрактор и включете уреда за 15 секунди. Добавете получената смес в машината за приготвяне на сладолед.

Още рецепти и информация за Нутрибулет и машината за сладолед на Делимано можеш да прочетеш тук. Ако се интересуваш от освежаващи смути рецепти, стани член на Нутриклуб и чети безплатно рецепти и статии, виж как тук: http://nutriclub.bg/

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти