Парис Хилтън с откровения във VIP Brother 2013

Платена публикация

Парис Хилтън притежава 17 продуктови линии, сред които са включени парфюми, аксесоари, артикули за коса, дрехи и т.н.
Снимка: Нова телевизия

Престоят на световноизвестната наследница Парис Хилтън в Къщата на VIP Brother донесе много положителни емоции и забавления на Съквартирантите в най-успешното риалити шоу. Още първата вечер Парис, която през последните години направи успешна кариера на диджей в Ибиса, реши да покаже музикалните си способности, което беше специална изненада за останалите VIP Съквартиранти.

Минути след нейното влизане те бяха поканени на специално парти в градината, където Парис демонстрира диджей уменията си и им организира незабравим купон. За да ѝ се отблагодарят, всички Съквартиранти се събраха и изпяха една от най-хубавите български песни "Хубава си моя горо".

Родните звезди също бяха подготвили изненада за красавицата. Заради слабостта на Парис към кетчупа, Съквартирантите получиха мисия да направят специална лютеница за холивудската звезда, която тя да оцени по достойнство. Така се сформираха два отбора с главни готвачи – певицата Йоана и еротичната звезда Еделвайс.

Под вещото ръководство на Мира Радева и Ваня Червенкова, отборите сътвориха своите варианти на традиционна българска лютеница. На Парис бяха поднесени бурканчета с инкрустирани диаманти и етикет с нейния лик. Звездата хареса лютеницата на отбора на Йоана, който спечели мисията. "Хубава е! Когато си тръгвам, ще взема рецептите!", сподели след дегустацията сексапилната блондинка.

Тази вечер зрителите ще имат възможност да видят Парис и Съквартирантите в интимен разговор, който ще доведе до много откровения - и както повелява сезонът на VIP Brother 2013 - много разбулени тайни. В мисията "Истината или се осмеляваш" красавицата ще постави провокативни въпроси на участниците относно личния им живот.

Какво ще споделят Съквартирантите и дали разкритията ще променят техния живот, предстои да стане ясно тази вечер само по Нова ТВ от 20,00 часа.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти