Парис Хилтън идва в България

Парис Хилтън
Снимка: Getty/Images

Най-известната наследница на семейство Хилтън пристига за първи път в България,  за да участва в най-очакваното шоу тази есен

Парис Хилтън е една от на-ярките и забележителни световни личности. Съвсем спокойно заявява, че се чувства като американска принцеса и има пълното основание за това. Що се отнася до материални богатства, тя има всичко. Още на 18-годишна възраст започва да развива свой бизнес и днес империята ѝ Paris Hilton Entertainment (PHE) се оценява на милиарди долари.

17-те продуктови линии с марката на Парис – обувки, чанти, часовници, дрехи и др, се предлагат в магазините ѝ в над 40 държави по целия свят. Притежава над 15 аромата с общи продажби за над 1,5 млрд. долара, а през 2011 г. получава наградата "Предприемач за милиард долара" като признание за успешния ѝ бизнес и глобалната ѝ марка.

Хилтън е известна като един от пионерите на риалити телевизията. През 2003 г. прави запомнящо се участие в риалити шоуто "The Simple Life" и заедно с приятелката си Никол Ричи е част от революцията, настъпила в телевизионния бранш. През 2009 г. получава наградата "иноватор на риалити телевизията”. Има и редица участия във филми и сериали като "Ориндж Каунти - кварталът на богатите", "Вероника Марс" и "Лас Вегас".

През октомври 2004 г. тя дори патентова любимата си фраза "That's Hot", а отпразнуването на 21-я ѝ рожден ден става пословично - на 5 места - в клубове в Лондон, Ню Йорк, Лас Вегас, Холивуд и Токио. Днес, вече на 32 г., Парис Хилтън заявява, че е готова за семейство и дете.

***

Екипът на Нова ТВ работи денонощно, за да успее да осигури Парис Хилтън във VIP Brother. Заради часовата разлика преговорите с агента й започват в 20.00 ч. българско време и продължават до сутринта на следващия ден.

"След успеха с Памела Андерсън през изминалия сезон на VIP Brother, бяхме сигурни, че отново искаме световна звезда в шоуто. Не беше никак лесно да изберем подходяща такава, защото Памела бе много истинска и направи страхотно шоу, но от Парис Хилтън очакваме повече.

Нито за миг не сме имали колебания и смятам, че най-големият ни успех е това, че в сезона на тайните успяхме да запазим първата голяма тайна толкова дълго време“, споделя Антоний Мангов, програмен директор на Нова ТВ.

Има ли изисквания Парис Хилтън за влизането си в Къщата на VIP Brother 2013 или след "The Simple Life", от нея може да очакваме всичко? Ще дойде ли с любимото си куче Тинкърбел и кои родни звезди ще имат късмета да живеят под един покрив с най-известната наследница на фамилията Хилтън? Всичко това зрителите ще разберат със старта на VIP Brother 2013 на 15 септември от 20.00 ч. в ефира на Нова ТВ.

VIP Brother 2013, 15 септември от 20:00 часа само по Нова телевизия

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти