Как намерих баланса между работата и семейството

Платена публикация

Таня Атанасова
Снимка: Oriflame

Таня Атанасова е на 34 години, семейна, с две деца. Живее в Гоце Делчев.

Нейната история прилича на историята на много други жени, които се опитват да намерят баланса между работа и семейство, да са щастливи от това, което правят и да сбъдва мечтите си.

Разликата между нея и останалите жени, е че Таня вече е успяла. Направила го е благодарение на "Орифлейм", една от най-успешните компании за директни продажби в света.

"Разделям живота си на две. Преди да стана част от "Орифлейм" и след това", разказва тя.

Животът преди "Орифлейм"

Работех в една от най-големите и престижни банки, с добра позиция - Специалист кредитиране на малки и средни предприятия.

Това беше мечтаната от мен работа от ученическите ми години. Отдавах се на 100%, работех упорито с много голямо желание, но така и не получих признание за усилията си.

Положението в работата се изостряше и аз реших нещо да променя. Така се появи втората ми дъщеря и аз отново се посветих на майчинството.

Естествено, не спирах да мечтая за собствена кариера. Все пак, исках да съм не само майка, но и успешно реализирала се жена.

Как станах част от "Орифлейм"

Мечтаех да се занимавам с нещо, в което мога да се развивам самостоятелно, без да съм зависима от някого. Исках аз да организирам и планирам работата си. Но не откривах "моя бизнес", на който да си струва да се отдам, да бъде доходоносен и да не е свързан с голям начален капитал.

Една позната стана "Орифлейм" консултант и покрай нея започнах да ползвам много от продуктите.

Не след дълго и аз се включих в екипа на компанията, впечатлена от продуктите на тази марка, която е толкова позната, а аз бях открила наскоро.

Идеята да се регистрирам като консултант първоначално беше породена от това да си спестявам пари, като пазарувам за мен и моето семейство всички козметични продукти с отстъпка.

Бях доволна и препоръчвах продуктите и на моите близки. Организирах срещи вкъщи, на които показвах продуктите.

Някои от тях също станаха консултанти, привлечени от възможността да ползват козметика с отстъпка.

Така, неусетно, се формираше моя екип.

Как сбъднах мечтите си с Орифлейм

Екипът ми продължи да се увеличава и аз започнах да се издигам по-бързо.

Майчинството ми обаче свърши и се върнах на постоянната си работа в банката. Там нещата не се бяха променили. Напрежението беше голямо и не изпитвах удоволствие от работата си.

Взех решение да се развивам само с "Орифлейм" и да напусна работата си. Много от познатите ми заявиха директно, че съм луда, но аз не обръщам внимание на такива приказки.

Всеки има право на избор къде да живее, как да работи.

Въпросът е в това да си щастлив от избора си и всеки ден да е изпълнен с енергия и страст .

Аз избрах за себе си да развивам собствен бизнес в "Орифлейм", защото тази работа ме зарежда, чувствам се свободна да взимам сама решения, да избирам хората, с които да работя, да не съм ограничена в някакво работно време, да бъда полезна на много други и да им помогна и те да сбъднат мечтите си.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти