Най-нежната и женствена визия

Най-нежната и женствена визия
Снимка: netinfo

Лек загар, нежни розови тоналности и много блясък – една перфектна комбинация от цветове за последните топли и слънчеви дни, с които ни дарява месец септември.

Тази визия е много нежна, ефирна и женствена – подходяща както за деня, така и за вечерта. А ако събитието е по-специално – чифт изкуствени мигли ще внесат необходимата доза драматичност в грима.

Какво имаме предвид – прочетете и вижте:

Нека в топлите дни не прекаляваме с количеството продукти върху кожата и да се възползваме от чудесния тен, който натрупахме през изминалите месеци.

Затова поставяме само малко коректор, с който да изсветлим централната част на лицето – под очите, по нослето и брадичката.

Следва лек контур с бронзираща пудра и ако искаме той да е по-видим, точно под скулата поставяме светла пудра, с която да направим по-осезаема граница.

Ако искаме мъничко, чипо и много кокетно носле, бихме могли да го контурираме (вижте как става това тук).

Върху самите скули поставяме руж в нежно розов цвят, който преливаме към слепоочията, а в най-горната част на скулата нанасяме хайлайтър за наситен блясък. От хайлайтъра нанасяме мъничко и по брадичката, както и над горната устна, за да я направим по-пълна и пухкава.

Веждите запълваме както обикновено.

В сгъвката на горния клепач поставяме оранжевокафяв цвят в светлата гама, който едновременно ще създаде лека сянка, но и няма да е твърде натрапчив.

Този цвят чудесно се комбинира с розовия, който нанасяме по целия горен клепач до сгъвката, както и по долния клепач.

А перлен бял цвят сенки поставяме във вътрешната част на окото, в центъра на горния клепач и точно под веждата за допълнителен блясък.

Тук можем да заложим на малко спирала за обемни мигли, а ако искаме да заложим на подобна визия за специален повод или за вечерта, бихме могли да поставим и изкуствени мигли.

И отново розово по устните – молив, червило и гланц за блясък.

Това е – много лесна, кокетна, нежна и женствена визия.

А ето и как изглежда самата визия във видео в най-големия сайт за видеосподеляне в България – Vbox7.com, на журналиста и начинаещ влогър Наталия Такова-Мазгарева (natalismakeup):

Прочетете още:

Да се гримираме като професионалисти у дома
Превърни дневния грим във вечерен за 3 минути
Как да сътворим перфектна цветна визия
Малки хитрини за обемни мигли

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти