Превърни дневния грим във вечерен за 3 минути

Превърни дневния грим във вечерен за 3 минути
Снимка: Thinkstock

Случвало ли ви се е да се приберете вкъщи след дълъг ден навън и веднага след това бързо да излезете за вечерна среща, без да имате достатъчно време да се подготвите?

Ако сте изпитали това чувство, видеото, което ще споделим с вас, ще ви разкрие как лесно и бързо да превърнете дневния грим във вечерен -и то за по-малко от 3 минути.

Съветите, които ще ни покаже журналистът и начинаещ влогър Наталия Такова - Мазгарева в нейния официален канал Natali's Makeup във Vbox7, проследяват стъпка по стъпка всичко важно и необходимо, за да се превърнете от принцесата на деня, в кралицата на вечерта.

Ето ги и стъпките:

Излишното омазняване по кожата в T-зоната се попива внимателно със салфетка. Тонът под очите се изравнява с коректор - а след това се фиксира с пудра.

Пъпките и несъвършенствата също се прикриват с коректор - с леки потупвания. С по-тъмни сенки в същия нюанс се надграждат леките дневни сенки - за по-изразителен поглед.

В основата на горните мигли се нанасят матови черни сенки, като се придава опушен ефект. Черно се нанася дискретно и в зоната на долните мигли. За цвят на лицето се нанася бронзираща пудра - по скулите, носа и брадичката.

Най-лесният начин за промяна на визията от дневна към вечерна е смяната на цвета на червилото - нюанс по изцяло ваш избор.

Прочети още: Да се гримираме като професионалисти у дома

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти