Време е за пазаруване

Фасадата на най-новия магазин на "H&M", разположен в центъра на София
Снимка: H&M

Над 300 нетърпеливи фенове на модата се наредиха на опашка рано тази сутрин пред най-новия магазин на марката "H&M" ("Ейч енд Ем"), който е разположен на столичния бул. "Витоша" 6. Точно в 11,00 ч. Елена Фолева, управител на магазина, и Милена Петрова, продавач-консултант, прерязаха червената лента и посрещнаха първите клиенти.

На 13 ноември пък на същата локация бе представена за първи път в България колекцията на френската дизайнерка Изабел Маран, разработена съвместно с "H&M" и предлагаща се в 250 магазина на скандинавския бранд по света.

На събитието присъстваха известни родни модели, стилисти, актьори, музиканти и блогъри, които имаха удоволствието първи да се насладят на облеклата и аксесоарите от въпросната колекция. Сред гостите бяха Дивна, Орлин Павлов, Калин Врачански, Михаела Филева, VenZy, Алекс Раева, Рут Колева, Сантра, Вики Терзийска, Елена Петрова, Диана Любенова, DJ Мартен. Всички дошли пазаруваха под ритъма на вдъхновяващия сет на DJ Биляна и музикалното изпълнение на Рейчъл Роу и DJ KiNK.

* Колекцията на Изабел Маран за "H&M" можете да видите тук.

"H&M" България благодари и на списание "EVA" за това, че направиха вечерта наистина специална.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти