Песен на стила

Песен на стила
Снимка: netinfo

Мария Николова

Усетът и нюхът към модата не се създават и учат с времето. Това възприятие към стила, към съчетанието на декорациите, материите и аксесоарите в техните милиардни вариации, се предава по рождение. И онези късметлии, които го притежават, наистина са големи щастливци.

Точно като Ейми Сонг, Edna щастлива млада вдъхновяваща жена, която лесно би могла да бъде разпозната по шикозните си токчета, младежкото излъчване и лъхащата от нея елегантност.

По професия Ейми е интериорен дизайнер, такава специалност е завършила и като висше образование. Чувството ѝ за мода, обаче, не се простира единствено до обзавеждане и обновяване на домове.

Младата дама осъзнава, че обича стила във всичките му измерения – така открива страстта си към истинското лице на модата. През 2008 година решава да създаде своя моден блог, който носи благозвучното име "Песен на стила" (Song of style). Името съдържа игра на думи и може да се асоциира не само с мелодията на елегантността на Ейми, но и с нейната фамилия.

И това е началото на всичко. За последните 6 години блогът на г-ца Сонг е набрал и продължава да набира все по-голяма популярност, достигайки до над 4 милиона потребители ежедневно, които следят модните превъплъщения на Ейми. Социалните платформи, които използва Ейми за популяризиране на блога си, са Facebook, Pinterest, Instagram и Twitter.

Така на 25 години, родената в Лос Анджелис чаровница, може да се похвали с цели две успешни професии – интериорен дизайнер (такава кариера гради на редовната си целодневна работа) и моден блогър (през свободното си време). Тя комбинира тоалетите си по неповторим и пленителен начин, пътува, наслаждава се на живота и света.

Днес момичето с южни черти е модно гуру, което инспирира тенденциите в гардеробите на хиляди жени по цялото земно кълбо.

Съвсем смело можем да заявим, че Ейми Сонг е постигнала мечтата си да има цели две вдъхновяващи кариери, които работи с удоволствие. Намираме нейната "песен на стила" за един "истински хит", който можем сладостно "да слушаме" до безкрай.

Ала сега ви даваме възможността да видите повече от нейния моден дневник и ви пожелаваме да имате работа, която обичате да вършите – точно като Ейми Сонг.

Прочети още: Задължително ли е да сме в крак с модата?

Прочети още: Последните императори на модата

Прочети още: За какво мислят жените? Само за мода!

Прочети още: Истински жертви на модата

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти