Чанти – тенденции пролет/лято 2014

Чанти – тенденции пролет/лято 2014
Снимка: netinfo

Биляна Божилова

Сега е моментът да носите любимата си чанта, защото шансът да не е актуална клони към нулата. Мини клъч или пазарска торба, ярка или в пастелен тон, кожена или от плат, перфектната чанта е вашата чанта.

Аксесоарът, който влудява жените, през този моден сезон, дава пълна свобода на въображението. Няма догми, няма правила – има готини чанти за всички стилове. Аз още не съм си купила нова пролетно-лятна чанта, което е прецедент. За първи път усещам, че имам всичко, а знаете колко е трудно за Edna жена да постигне подобно усещане. Просто тенденциите позволяват да пренасочим инвестициите си към други любими неща.

Разбира се, ако имате празнини в асортимента от чанти, разполагате с огромен избор за запълването им. Представям ви най-актуалните модели, крайното решение оставям на вас:

• Животински принт и кожа
• Екстравагантен клъч
• Ефектна раница
• Черно-бяла чанта
• Бохемска с дълга дръжка
• Чанта в пастелни цветове
• Шикозна с къси дръжки
• Чанта в ярки цветове

Животински принт и кожа

Леопардовият принт в оригинални цветове нахлува с хищнически стъпки на модния подиум. След като беше досадил тотално на всички, възкръсна като феникс от пепелта. Естествената и изкуствената крокодилска или змийска кожа продължават да тържествуват и през пролет/лято 2014.

Екстравагантен клъч

Малка чантичка, която се носи в ръка, но не само това. Актуалните модели клъч са мини произведения на изкуството. С разнообразни декоративни елементи – цветя, блестящи камъчета, пайети, мъниста и какво ли още не, тези чантички предизвикват големи дози усмивки и добро настроение.

Ефектна раница

Раницата вече не е обикновена спортна чанта, а модерен начин да изразиш своята индивидуалност. Идеалното решение за спортните натури, които се стремят да разнообразяват стила си с креативност.

Черно-бяла чанта

Класически цветове, но в екстравагантни комбинации и нетрадиционни модели. На кръгове, в зебра вариант или в друг ефектен микс, черно-белите чанти са абсолютен хит на сезона.

Бохемска с дълга дръжка

Кръстосана през рамо, чантата с дълга дръжка е супер удобна и особено подходяща за жените със свободен дух. Мини или макси, зависи колко вещи трябва да съберете, иначе и двата модела са еднакво модерни.

Чанта в пастелни цветове

Романтично модно пътешествие за нежни жени с въображение. Деликатните пастелни тонове излъчват младежка непринуденост и неподправена женственост.

Шикозна с къси дръжки

Уникални модели, които се носят в ръка, за да бъдат щедро показвани. Всяка чанта е неповторима и може да бъде включена в тренд само заради актуалните къси дръжки.

Чанта в ярки цветове

Нали не очаквахте, че пролет/лято 2014 ще мине без неон и други ярки цветове? Може би някой ден, но близкото бъдеще не предвещава подобно модно развитие. Миксирайте смело различни нюанси!

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти