Най-скъпите годежни пръстени в Холивуд

Най-скъпите годежни пръстени в Холивуд
Снимка: Getty/Images

Сложете си слънчевите очила преди да прочетете този материал, защото следващите годежни бижута наистина ще ви заслепят.

Годежният пръстен е сантиментален подарък за всяка дама. Когато обаче с него бихте могли да си купите имение на плажа или малък остров, той се превръща в още по-специално украшение.

Кои известни личности са собствениците на точно такива накити? Разберете сега.

Бионсе и Джей Зи имат Edna от най-стабилните връзки в света на шоубизнеса. Рапърът е толкова пленен и увлечен по поп дивата, че поставя на безименния й пръст 20-каратов годежен пръстен, изработка на Лорейн Шварц, на стойност 5 милиона щатски долара!

Събитието нямаше как да остане скрито за медиите, защото това бижу засенчва дори и слънцето, а при пряк контакт с очите може и да ви заслепи!

Доналд Тръмп определено е мъж, който знае как да убеди Edna жена да му пристане. Пръстенът, който дава на третата си подред избраница Мелания, е по-скъп от годежните бижута на предните му две бивши съпруги взети заедно.

Факт е, че всичко е възможно, когато има намесен 15-каратов изумруден диамант, костващ “скромната” сума от 2 млн. щатски долара!

Из Холивуд се носят слухове, че годежният пръстен на Марая Кери, подарен й от настоящия й вече съпруг Ник Кенън, всъщност е купен с нейни собствени пари, а стойността му възлиза на 2,5 млн. щ. д.

Това обаче не от такова голямо значение, предвид уникалната дизайнерската изработка на бижуто – модел на Джейкъб Арабо, с розов диамант в центъра, аранжиран с 58 малки розови диаманти, които го заобикалят.

Някога Дженифър Лопез имаше бурна връзка с Бен Афлек. Е, до брак така и не се стигна, но пък от годежа за спомен остана един красив накит - 6-каратово бижу с инкрустиран рядък розов диамант на цена 1,2 млн. долара.

Макар драматичната раздяла и последвалия развод на “отчаяната съпруга” Ева Лонгория и баскетболиста Тони Паркър, някога тяхната любов е била безупречна и щастлива. Доказателство за това е 5-каратовият изумруден диамантен пръстен от бяло злато на френския бижутер Джин Дюсет, струващ 800 хил. щ. д.

Денис Ричардс и Чарли Шийн отдавна не са двойка, но явно преди известният актьор да има проблеми с агресията, алкохола и наркотиците, е бил и непоправим романтик.

Сърцето на сексапилното момиче на Бонд е спечелено с 4,3-каратов жълт диамант в допълнение от още 100 по-малки диаманта. Стойността на този годежен разкош е 500 хил. долара.

Единственият начин да се сдобиете и вие с подобен годежен дар е да успеете да озаптите някой чаровен холивудски ерген... като Джордж Клуни например! Но както знаем това не е никак лека задача и все още никоя не е успяла да го направи! Но не се отказвайте, винаги има начин.

Само не забравяйте, че най-важното при годежните пръстени не е тяхната стойност, а всичко онова, което следва в бъдещия съвместен живот, малко след като диамантът заблести  на безименния ви пръст.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти