Висок, силен и дългокос - Джейсън Момоа

Джейсън Момоа
Снимка: Getty/Guliver

Лилия Огнянова

Джоузеф Джейсън Намакеа Момоа е името на един наистина впечатляващ мъж.

В Холивуд той е известен просто като Джейсън Момоа. Впечатлява всички с телосложението си, дългите си коси и невероятно благ поглед.

Джейсън е типичен пример за мъж, който изглежда като истински мачо, но крие романтична душа.

Ролите му в киното са предимно на варвари, като в последно време нашумя с участието си в сериала "Игра на тронове". Там той е вожд на племе и абсолютен грубиянин, който обаче се огъва под нежността на една жена, открива истинската любов и се преобразява в любящ съпруг.

Е, режисьорът не предостави възможност на нежната част от зрителите на сериала да се порадват за по-дълго време на Джейсън и героят му загина в средата на първи сезон.

Джейсън е родом от Хонолулу, Хавай.

Кариерата му започва като модел и постепенно се премества в киното. Участвал е в култовия сериал "Спасители на плажа", в "Старгейт", "Игра на тронове", а наскоро получи първата си голяма главна роля – на Конан Варварина в едноименната екранизация на филма.

Джейсън може да изглежда като вманиачен по фитнеса и тялото си мъж, както и да излъчва по-груба сила, но всъщност е романтик.
Това потвърждала самата му съпруга – Лиса Бонет.

Лиса е 12 години по-възрастна от Джейсън, но това не им пречи да са влюбени и да се радват на щастлив брак. Тя има дъщеря от певеца Лени Кравиц, но ражда още две деца на Джейсън -  дъщеря и син.

Момичето се казва Лола Лолани Момоа, а синът им – Накоа-Уолф Манакауапо Намакеа Момоа. Името на момчето е комбинация от думи на хавайски, които означават – войн, дух, дъжд и мрак. Историята на името е свързана с деня на раждането на момчето, когато в Лос Анджелис се извила невероятно силна и неочаквана буря.

През 2008 г. в лицето на Джейсън е хвърлена бутилка, което му донася 140 шева и доста белези, които обаче придават още повече чар на актьора.

Може да се убедите сами като разгледате посветената на него галерия ТУК.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти