Армани - символ на престиж

Армани
Снимка: Getty/Images

Моделиерът Джорджо Армани счита, че модната му империя е синоним на престиж.

Думите му са цитирани от БГНЕС.

Италианският дизайнер казва, че за днешните звезди едноименната му модна марка, която той създаде през 1974 г., е въпрос на чест, защото това означава, че те лично са избрали да носят елегантните му рокли на червения килим.

"Това е бизнес. Въпреки че според мен днес носенето на дрехи на Армани е по-престижно, защото толкова много марки плащат за това.

Така че, ако видите някой да носи Армани, знайте, че това е изборът на звездата. Това е въпрос на чест", заявява дизайнерът пред британския вестник "Дейли Телеграф".

78-годишният моделиер, чието лично състояние възлиза на 8,5 милиарда долара към 2013 г., е перфекционист и все още няма намерение да се отказва от кариерата си, защото се стреми да стане дори още по-добър.

"Винаги трябва да се стремя да се справям по-добре. Заради перфекционизма и нуждата винаги да имам нови цели и да ги постигам, това е състояние на ума, което придава дълбок смисъл на живота", казва още Армани.

Той разкрива и някои от ритуалите си преди ревютата, като например това, че никога не изпраща моделите си на подиума, без да сложи късметлийския си аксесоар.

"Преди ревю винаги искам да имам водка! Но не, единственото нещо, което правя, е винаги да нося един и същи часовник... Той беше подарък", сподели дизайнерът.

Последната колекция мъжка мода на дизайнера можете да видите в галерията ни ТУК.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти