Истински жребец откри модно ревю в столицата

Началото на ревюто бе поставено от красив, черен жребец
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Италианският дизайнер Ермано Шервино представи есенно-зимната си колекция, вдъхновена от грациозността и елегантността на конете.

С пищно и бляскаво ревю в петъчната нощ, столицата ни се превърна в център на италианските тенденции, впечатлили звезди от световен ранг.

Флорентинският стилист, обличал знаменитости като Шарън Стоун и Ума Търман, прикова погледите с най-новите си предложения за студения сезон. През очите на дизайнера жената тази зима е грациозна, благородна и елегантна не като газела, а като кобилка.

Повелители на модата ще бъдат жените ездачки с дрехи, типични по-скоро за британския консерватизъм, отколкото за италианската елегантност и класика. Сдържаност, изчистени линии и монотонна палитра са акцентите в есенната колекция, която обра аплодисментите на българските почитатели на модата.

Породист черен жребец откри ревюто, карайки всички на първия ред на модното дефиле да спрат дъха си и да се възхитят на елегантността и благородството, което излъчваше животното на модния килим.

Походката – плавна и елегантна, погледът дързък и опияняващ, визията – грациозна и сексапилна. Такава е жената, облечена в моделите на Ермано Шервино тази есен.

Графитните цветове преобладават в есенната палитра на дизайнера. За господата този сезон Ермано Шервино залага на елегантната линия, като същевременно добавя и доза провокативност.

Мъжката мода акцентира върху тъмно зеленото и сивото, докато дамите залагат на мекотата на кафявото и изтънчеността на черното. Палтата тази есен са до коляното, силно вталени, но ефирно обгръщащи женските извивки.

Леопардовата палитра от миналата година е заменена от изчистените и хармонични тонове, типични за хладния сезон.

Ботушите са допълващ елемент в цялостната визия, открояващи се с дължината до бедрото и цвят, сливащ се с този на тоалета. 

Какви модели точно бяха представени на ревюто може да видите в галерията ни ТУК!

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти