Домашно червило за по-обемни устни

Домашно червило за по-обемни устни
Снимка: Thinkstock

Има различни начини за уголемяване на устни – чрез оперативна намеса и поставяне на силиконови импланти, чрез различни инжекции с хиалуронова киселина, чрез "нацупване" специално за снимки (което отдавна се изтърка ;wink) или пък чрез новия интересен начин, за който ви писахме и можете да си припомните тук.

Днес обаче ще ви споделим една лесна техника как сами да си направите червило за устни, което ще им помогне да изглеждат по-големи.

Техниката е споделена от Bellasugar.com и е наистина лесна за изпълнение.

Нужен ви е крем за ръце , масло от жожоба, няколко капсули витамин Е, есенция от карамфил и от мента.

Една супена лъжица крем за ръце, също толкова жожоба, две капсули витамин Е (пробиват се с безопасна игла и се изсипва съдържанието им) и няколко капки есенция от мента и от карамфил се смесват добре.

Към тях можете да прибавите бронзант за лице или цвят сенки, за да постигнете цветен ефект и балсамът да се превърне в червило.

Кремът за ръце помага на устните да омекнат, маслото от жожоба задържа влагата в тях и не позволява да се дехидратират, витамин Е пък помага за стимулацията производство на колаген, който именно помага на устните да бъдат по-изпъкнали.

Есенциите от карамфил и мента ухаят приятно и действат добре на кожата. Ако желаете, можете да ги смените с друго, по-приятно за вас ароматно масло.

След като сте смесили всички съставки, трябва да загреете леко сместа, за да се втечни и да ги излеете с помощта на фуния в подходящо шишенце.

Такова можете да си направите от стар лак за нокти.

Източвате лака, след което пълните шишето догоре с ацетон, завивате капачката и обръщате на обратно, за да се излее после по-лесно всичко.

Тази процедура я правите, докато не изчистите изцяло шишенцето. Когато това стане, го измийте отново заедно с четката, с топла вода и сапун.

Чисто и подсушено, то вече е готово да "приюти" сместа, която сте забъркали.

Тя може да издържи до три месеца. И не забравяйте – най-много обем на устните придават гланцовете.

Матиращите червила не биха постигнали ефекта обемни устни.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти