За любовта и още нещо...

За любовта и още нещо...
Снимка: Личен архив

Galia

Слушам Бионсе да пее за любовта и си мисля... Колко е хубаво да ти казват, че си хубава, докато държат ръцете ти... Да ти се обадят вечер в деня, в който не сте заедно, за да се уверят, че не лудееш по дискотеки... Да разтриеш раменете му, след като е играл футбол в неделя, или просто да го чуеш да ти казва, че с приятелките ти е забавно, но може ли да сте повече време двамата, защото иска да е с теб. Само с теб.

Малките неща. Понякога си мисля колко пропускаме, докато потъваме в работата си, в граденето на кариера, в многото извънработни часове... в себеотрицанието и в изтласкването на личното в ъгъла. Онова лично, което те прави наистина щастлива.

Но да се върнем на любовта. Казват, че поддържането на една добра връзка е full time job (работа с пълно работно време). И в това действително има доста истина! Колкото енергия и мисъл влагаме в детайлите и в загрижеността си за другия, за това какво би го зарадвало, какво би го накарало да се чувства по-сигурен в отношенията ви и какво би го изправило на нокти, за да останат нещата свежи, динамични и с една лека очарователна и дори леко преднамерена въпросителна (за да не се отпуска той докрай ) - толкова по интересна и вълнуваща ще бъде тя.

Това не е ли сценарий на филм? Да, вашият филм. Нека си признаем, коя от нас не е мечтала да бъде героиня от някоя наистина романтична история като "Безсъници в Сиатъл", "Да срещнеш Джо Блек" или дори "Сексът и Градът"... нищо не ни възпрепятства да изживеем нещо подобно и ние самите, освен собственото ни въображение! И в подкрепа на твърдението си, ще ви разкрия една тайна - всички тези истории, вълнуващи и забавни са писани от хора, да от хора! От първата до последната дума.

Така че, при цялата свобода да бъдем режисьори на собствения си филм, защо да не изберем дали да го направим увлекателен, интригуващ или изпълнен с обрати, кой от кой по-заплетени и сложни и водещи към единствената смислена развръзка - отхвърляне на всички задръжки спрямо любовта и безпрекословното и и цялостно отдаване.

Не казвам, че не трябва да има игра, разбира се, без игра, без размяна на партии, без жертва на шахматни фигури на полето на страстта, победата не би била толкова сладка. Но дали победили или победени, любовта ни пленява по един и същи начин и ни подчинява на своите собствени закономерности. Привличане, отблъскване, завръзка, бурен секс, развръзка... колкото енергия отдаваме на партньора си, толкова и получаваме.

И да, след като нещата преминат през фазите на първите любовни срещи, ухажването и опознаването и преминат към усещането за нещо по-смислено и по-дълбоко, действително е време да помислим как да изненадаме партньора си с нещо интересно и да го накараме да се чувства наистина специален.

Така че, скъпи дами, разровете из фантазията си, гласувайте си малко повече доверие и по един секси начин се провокирайте да измислите най-приятния обрат във вашата връзка, защото не бива да си позволяваме да вървим по равната графика на еднообразието. Именно високата амплитуда между издигането и спадането прави пътуването ни с влакчето в лунапарка толкова вълнуващо!

А мъжете със сигурност обичат резултатите от своите малки трик-тестове, на които ни подлагат непрекъснато. Предвиждайте ходовете им с няколко стъпки напред и помнете, че единствената им цел е да се уверят във вашите чувства и най-важното - в избран специален момент, когато всичко е повече от прекрасно - не пропускайте да му прошепнете нежно в ухото - "Никой не ме кара да се чувствам така! Ти си най-добрият!"

Целувки, усмивки

И успех в любовта,

Truly Yours,

Galia

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти