Тъмното минало на Анджелина Джоли отново наяве

Прекрасната Анджелина Джоли на премиерата на последния си филм "Maleficent"
Снимка: Getty/Images

Списание National Enquierer публикува видеоклип от наркоманските години на Анджелина Джоли, пише в. "Дейли Мейл" (можете да видите видеото тук).

Осъденият наркодилър Франклин Мейер твърди, че е заснел 16-минутно видео през 1999 г. със съгласието на Анджелина Джоли, след като тя му се обадила да ѝ достави в апартамента ѝ в Манхатън хероин и кокаин.

Джоли описва този период от живота си като "тъмен" и "опасен" и е щастлива, че сега е жива.

В клипа актрисата разговаря с баща си по телефона и ходи напред-назад в една от стаите в апартамента си. По пода и масата се виждат торби с боклук и кутийки от безалкохолни напитки.

"Анджи ми беше клиентка няколко години. Продавах ѝ хероин и кокаин. Един ден ми се обади и искаше да отида у тях.

Така ми казваше, че иска да ѝ занеса наркотици. Тогава си купих видеокамера и реших да я взема. Когато пристигнах, ѝ дадох дрогата и тя ми плати", казва Мейер пред National Enquierer.

Той продължил да я снима, когато баща ѝ Джон Войт се обадил по телефона. Анджелина и баща ѝ говорили за брат ѝ Джеймс и покойната ѝ майка Маршелин Бертран. От видеото обаче не става ясно с кого разговаря тя.

Мейер твърди в интервюто, че се срещал с Джоли 2-3 пъти седмично или в апартамента ѝ, или в хотел. Всеки път тя давала около 100 долара за хероин и кокаин. Той дори казва, че тя се е друсала пред него. Веднъж е била надрусана с кокаин по време на важно интервю за филма "Луди години", за който спечели "Оскар", разкрива наркодилърът.

Според него Джоли е била доста открита за интимните си отношения с актьора Били Боб Торнтън, склонността си към садомазохизъм и лесбийските си пориви.

Актрисата имала връзка с колежката си Джени Шимицу, когато се снимали заедно във филма от 1996 г. Foxfire. Тя се влюбила в Шимицу "в секундата, в която я видяла", твърди наркодилърът.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти