Брук Мюлер арестувана с кокаин

Брук и Чарли по времето на брака им
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Бившата съпруга на Чарли Шийн - Брук Мюлер, е била арестувана снощи за обида и притежание на голямо количество наркотични вещества.

34-годишната Мюлер се е забавлявала с приятели в зимния курорт Аспен.

Към полунощ  в местния полицейски участък е получен сигнал от жена, която твърдяла, че риалити звездата се държи агресивно и я обижда.

След направената полицейска проверка се оказало, че освен всички тези обвинения, бившата съпруга на Шийн е носела в себе си и не малко количество кокаин. Точният грамаж не се съобщава.

Според полицаите, Брук е имала намерение да продаде част от наркотика в местен нощен бар, но това за момента са непотвърдени твърдения.

Приятел на Мюлер е платил гаранцията от 11 000 долара и актрисата е била освободена от ареста. Въпреки това тя ще трябва да се яви пред съда на 19 декември.

Това не е първото провинение на Брук. През 1996 г. тя бе арестувана за шофиране в нетрезво състояние и вандализъм, а през 2001 г. бе арестувана отново за притежание на кокаин. След втори арест, Мюлер бе освободена, тъй като в организма й не са били открити следи от наркотични вещества.

Актрисата се омъжи за Чарли Шийн през 2008 г., година по-късно му роди синове близнаци, а през 2010 г., документите за развод бяха вече подадени, като Брук твърдеше, че Чарли я заплашвал, че ще я убие.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти