Анджелина Джоли е любител на буболечки

Анджелина и Брад по време на кинофестивала в Торонто провел се преди седмица
Снимка: БГНЕС
Оказа се, че 36-годишната Анджелина Джоли е страстен любител на животните. Самата тя заяви, че е почитател на популярния антрополог Джейн Гудал, която е специализирала дейността си в изследването върху поведението на човекоподобните маймуни, като е прекарала голяма част от живота си в Африка в опит да опознае по-добре различните видове примати.

По нейния пример носителката на ''Оскар'' за филма ''Луди години'' (Girl, Interrupted) и съпругът й Брад Пит непрекъснато насърчавали своите деца да са повече време сред природата.

''Спомням си историите, в които Джейн разказваше как е събирала червеи и мравки в буркани, затова следвайки нейния пример искам и моите хлапета да не се страхуват от обитателите на естествената фауна'', сподели красивата актриса в предаване посветено на живота на 77-годишната Гудал.

''Ако утре някои от синовете или дъщерите ми си донесе буболечка у дома, за мен това ще е символ на тяхното опознаване и свикване с природата и нейните обитатели, и ще ги насърчавам да не се страхуват от буболечки'', допълва още тя.

Преди броени дни Джоли и Пит бяха засечени в Торонто на премиерата на последния филм с участието на Брад - Moneyball. Там тя разказа, че не е гледала докрай всички филми с нейно участие.

''Брад непрестанно се шегува, че щом започна да гледам някой филм, заспивам моментално. Ужасна съм, дори и моите филми не мога да изгледам до финала'', допълни дъщерята на актьора Джон Войт.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти