Трудните моменти са зад гърба ми

Рене Зелуегър се обръща към миналото със смесени чувства
Снимка: Getty/Guliver

42-годишната американска актриса Рене Зелуегър разказва в интервю пред британския вестник "Сън" (The Sun), че в началото на 90-те е живяла в доста опасен район, премествайки се в Лос Анджелис.

Носителката на "Оскар" за поддържаща роля през 2004-та към филма "Студена планина" (Cold Mountain) допълва, че дори не е можела да излезе спокойно от колата си в онези времена, защото от всеки ъгъл дебнели наркодилъри.

"Пристигнах в града на ангелите през декември 1993-та, а първата ми работа бе в един бар. До този момент бях живяла на тихи и сигурни места и изведнъж се озовах в квартал, където пред очите ти непрекъснато се търгува кокаин и хероин, а най-силното ти желание е да се прибереш невредим вкъщи", коментира Рене.

"Майка ми още тогава ме окуражаваше да завърша колеж, за да имам и втори вариант, ако с актьорската ми кариера не излезе нищо. Така и направих, но в крайна сметка Холивуд бе благосклонен към мен", завършва актрисата, която през годините има и две номинации за "Оскар" за главна женска роля в лентите "Дневникът на Бриджит Джоунс" (2002 г.) и "Чикаго" година по-късно.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти