Актьорът Брадли Купър е най-сексапилният мъж за 2011-та

Дали Брадли заслужава титлата?
Снимка: ЕПА/БГНЕС
36-годишният американски актьор Брадли Купър бе обявен за най-сексапилният мъж на планетата в ежегодната класация на списание ''Пийпъл'' (People).

От изданието съобщават, че комбинацията от сини очи, убийствена усмивка, готварски умения и владеене на френски език го е оставила без конкуренция за почетното първо място.

''Радва ни фактът, че Брадли не изглежда като модел, но въпреки това се изкачи на върха на класацията'', споделят издателите на ''Пийпъл''.

''Аз съм съвсем обикновен мъж, който понякога изглежда страхотно, а друг път ме е страх да се погледна в огледалото. Когато разбрах, че съм обявен за най-сексапилния мъж на планетата, първото нещо, което си помислих бе, колко щастлива ще се почувства майка ми от тази вест'', допълва актьорът от филма ''Последният ергенски запой''.

Купър беше обвързан с Рене Зелуегър близо две години, но през март 2011-та се раздели с нея. В началото на септември пък няколко пъти бе засечен да вечеря с Дженифър Лопес, само два месеца, след като певицата се раздели със съпруга си Марк Антъни.

Да припомним, че миналата година отново актьор, но този път в лицето на Райън Рейнолдс, спечели титлата по сексапил от ''Пийпъл''.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти